Acum la Digi FM Digi FM AKON - Belly Dancer

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Dragnea-23

Poza virală a lui Liviu Dragnea și comentarii cu mii de like-uri pe Facebook

Liviu Dragnea a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici și Niculae Bădălău. Ei stau în jurul unei mese pline cu dosare și hârtii. Liderul PSD a postat această fotografie alături de textul „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”.

cristina neagu

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea anului 2018 în Europa

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea anului 2018 în Europa, în urma a peste 10.000 de voturi exprimate de fani pe site-ul EHF.

Ninsori pe drumuri

Situația rețelei de drumuri naționale în această dimineață

Poleiul cauzat de ploaia înghețată (freezing rain) a provocat în ultimele 12 ore închiderea a două sectoare de autostradă și, restricționarea tonajului pe două sectoare de drum național.

restrictii

Situația traficului la ora 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 07:00, situaţia traficului se prezintă astfel:

melescanu

Exclusiv Digi FM - Teodor Meleșcanu, prima reacție cu privire la situația din Venezuela

România susține ideea unor alegeri prezidențiale anticipate în Venezuela, care să rezolve criza din această țară. Abia dacă acest plan va eșua, țara noastră s-ar putea plasa de partea parlamentului din Venezuela și a noului lider Juan Guaido.

24-ianuarie-Piatra-Neamt

Imnul României, cântat greșit la manifestația de 24 ianuarie din Piatra Neamț

La manifestația de 24 ianuarie din Piatra Neamț, cântăreața de muzică populară Viorica Macovei a schimbat versurile imnului României potrivit vestea.net. La strofa întâi, cântăreața de muzică populară a înlocuit versul 3 cu versul 5 (din strofa a doua, din varianta restrânsă, oficială, de 4 strofe).

PF-Daniel-Gabi-Firea_w2000_h1333_q100

Gabriela Firea vrea ca Patriarhul Daniel să fie declarat cetățean de onoare

Primăria Capitalei a programat o ședință a Consiliului General, pentru data de 31 ianuarie, în care este trecut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare Patriarhului Daniel.

Vaccin, injecție, antigripal

Numărul victimelor decedate din cauza gripei a ajuns la 38

Până la această oră, au decedat 38 de persoane din cauza gripei, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. Ultimele trei cazuri aveau condiţii medicale preexistente.