Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

STB, autobuze, Otokar, transport în comun

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti protestează astăzi

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti protestează astăzi. Acţiunea are loc de la ora 11 la Autobaza Militari.

nole 3

Novak Djokovic glumește cu reporterii și devine viral pe internet

Novak Djokovic a câștigat cel de-al 15-lea Grand Slam și al șaptelea turneu Australian Open, astfel că a fost într-o formă de zile mari la conferința de presă de după meci. Nole a imitat accentul unui reporter italian, moment în care toți cei prezenți au izbucnit în hohote de râs.

Andrea Lekic

Andrea Lekic: „Începem ca o echipă nouă. Fiecare meci al nostru va fi dificil”

Handbalistele de la CSM București spun că și-au revenit după înfrângerea suferită în meciul cu Gyor. Antrenorul Drăgan Djukic a recunoscut superioritatea jucătoarelor maghiare şi consideră că elevele sale au de învăţat din acest meci.

agenda zilei

Agenda zilei - 28.01.2019

La ora 9.30 aflăm un bilanţ al pagubelor provocate de vremea rea. Ministerul de Interne va anunţa atunci datele privind intervenţiile în toata țara.

IMG-20190126-WA0020

Primăria Sectorului 4 despăgubește proprietarii maşinilor avariate de copacii prăbușiți din cauza poleiului

Primăria Sectorului 4 susține că îi va despăgubi pe toţi proprietarii maşinilor avariate de copacii prăbușiți din cauza poleiului. Locuitorii afectați sunt aşteptaţi, de astăzi, la sediul primăriei.

maduro

Nicolas Maduro refuză să convoace noi alegeri prezidențiale

În Venezuela, președintele Nicolas Maduro a respins un ultimatum internațional prin care i s-a cerut să convoace noi alegeri prezidențiale pentru rezolvarea crizei politice. În tot acest timp, Juan Guaido, autoproclamatul președinte, pune o presiune tot mai mare pe Maduro.

Ecaterina Andronescu

Copiii se întorc luni la școală, anunță ministrul Educației

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunțat, la Antena 3, că şcolile nu vor fi închise săptămâna viitoare, având în vedere că este final de semestru şi se încheie situaţiile şcolare, potrivit Agerpres.

nole 2

Novak Djokovic, de 7 ori campion la Australian Open

Novak Djokovic l-a învins pe Rafael Nadal în finala Australian Open, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3. Sârbul ajunge astfel la 7 titluri de Grand Slam la competiția de la Melbourne, un nou record. În plus, Nole a ajuns la al 15-lea Grand Slam câștigat, depășindu-l pe legendarul Pete Sampras.