Acum la Digi FM BRUNO MARS - The lazy song

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

csm bucuresti 3

CSM București, înfrântă de Gyor în grupele Ligii Campionilor

Gyor a fost din nou coşmarul lui CSM Bucureşti, în derby-ul din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, CSM a suferit cea mai drastică înfrângere dintre toate meciurile împotriva campioanei Europei, scor 27-36.

cfr

CFR: „Trenurile circulă în condiţii speciale pe tronsonul Bucureşti - Lehliu”

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că la această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația trenurilor este adaptată la condițiile meteo nefavorabile în jumătatea de sud a țării, dar și la intrare în Capitală. Pe restul magistralelor se circulă în condiții normale de iarnă, fără implicații majore.

raed arafat

Raed Arafat, bilanț după codurile de polei din ultimele zile

Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, a prezentat la Digi24 cum se prezenta situația sâmbătă seară, din cauza vremii nefavorabile. Deși au fost foarte multe apeluri la numărul de urgență, el a spus că nu sunt cazuri grave sau speciale.

halep osaka

Simona Halep a felicitat-o pe Naomi Osaka

Naomi Osaka a câștigat finala Australian Open cu scorul de 7-6, 5-7, 6-4, împotriva Petrei Kvitova. De asemenea, ea va fi, de mâine, oficial, numărul 1 mondial în topul WTA.

filipine

Atac cu bombe la o catedrală din Filipine. 27 de morți și 77 de răniți

Două bombe au explodat la o catedrală romano-catolică din Jolo, o insulă din sudul arhipelagului Filipnelor unde sunt activi militanții islamiști. Bilanțul provizoriu indică 27 de morți și 77 de răniți, dar cifrele se schimbă de la un moment la altul.

osaka

Naomi Osaka este câștigătoarea finalei Australian Open

Naomi Osaka a câștigat finala Australian Open cu scorul de 7-6, 5-7, 6-4, împotriva lui Petrei Kvitova. Japoneza a fost aproape de a câștiga meciul în două seturi, dar Kvitova a salvat trei mingi de meci și a reușit să facă break-ul și să restabilească egalitatea. Nervii japonezi au cedat, Osaka lovind cu racheta de pământ.

isu

Bilanțul ISU București - Ilfov al solicitărilor din ultimele ore, în urma depunerii de polei

În ultimele 10 ore (intervalul orar 21:00 - 07:00) au fost gestionate 115 solicitări, ca urmare a fenomenelor meteorologice, astfel: 98 în București, din care 79 copaci căzuți pe carosabil și 17 în Ilfov, din care 11 copaci căzuți pe carosabil, conform ISU.

metrou1_31452900

O garnitură de metrou a rupt parapetul de protecție

O garnitură de metrou a rupt parapetul de protecție la depoul Berceni. Două vagoane au sărit de pe sine, fiind suspendate la circa doi metri înălțime față de terasament. Vatmanul a suferit o contuzie. La locul incidentului intervine Detașamentul Special de Salvatori, scrie ziare.com.