Acum la Digi FM Alice Tudor PINK - Family Portrait

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță ar fi primit azil politic în Serbia

Sebastian Ghiță a anunțat joi, la România TV, că a primit azil politic în Serbia. El a declarat că au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Vlad şi Andreea Cosma. Mai mult, autorităţile de la Belgrad s-au "îngrozit" când au aflat că procurorii încurajau falsificarea probelor, potrivit News.ro.

tramvaiul-41

Probleme cu mijloacele de transport public, în București

Poleiul creează probleme si pentru tramvaie. Linia 41 este blocată, în Ghencea și au fost scoase autobuzele 641, pentru transportul călătorilor, dar ar fi insuficiente, iar staţiile sunt aglomerate. Şi troleibuzele au probleme, cel mai probabil din cauza gheţii care a acoperit firele electrice.

agenda zilei

Agenda zilei - 25.01.2019

26 de oameni au murit în Venezuela în ultimele zile, în urma ciocnirilor violente dintre contestatarii lui Nicolas Maduro şi forţele de ordine. Iar tensiunile se intensifică în această țară aparent cu doi președinți. Mai multe țări au luat poziții destul de agresive de partea uneia sau alteia dintre taberele care își dispută șefia statului. Nicolas Maduro are susţinerea Guvernului, dar și a Rusiei. în schimb, Juan Guaido, cel care s-a autoproclamat președinte, este susținut de state occidentale în frunte cu Statele Unite. În acest context, Maduro a anunţat închiderea consulatelor Venezuelei din Statele Unite.

Ninsori pe drumuri

Situația traficului în România la ora 7:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia pe DN1 (E60) este oprită pe ambele sensuri la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului, în judeţul Cluj. Nu s-au înregistrat victime.

viorica-dancila-g

Mesajul premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Ea spune că, faptul că România sărbătorește această zi la conducerea Consiliului Uniunii Europene este „o confirmare a faptului că poporul român a avut întotdeauna puterea și înțelepciunea să aleagă calea dreaptă”.

kvitova osaka

Petra Kvitova va juca împotriva lui Naomi Osaka în finala Australian Open 2019

Se cunosc finalistele din acest an, la Australian Open. Japoneza Naomi Osaka a învins-o pe Carolina Pliskova și va juca pentru trofeu, la Melbourne, împotriva unei alte jucătoare din Cehia, Petra Kvitova. În acest moment, cele două jucătoare sunt în topul mondial, după ce au retrogradat-o pe Simona Halep, pe locul 3.

polei

Cod portocaliu de polei în 8 judeţe

Autoritățile au restricționat traficul pentru camioanele mai mari de 7,5 tone pe DN2B Buzău Brăila din cauza poleiului. Este cod portocaliu de polei în 8 judeţe din sud-estul țării, şi cod galben în alte 8 judeţe. Și în București a plouat cu gheață.

venezuela-saracie-6

Revolta din Venezuela a făcut 13 victime

13 oameni au murit în Venezuela, în ultimele două zile în urma confruntărilor dintre forțele de ordine și sutele de mii de manifestanţi care îi cer demisia lui Nicolas Maduro. Între timp, șeful parlamentului controlat de opoziție s-a autoproclamat preşedinte interimar şi a fost deja recunoscut de Statele UNite, Canada, și alte state din America Latină.