Acum la Digi FM LIL NAS X - Montero (Call Me By Your Name)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

job

Studiu - Oamenii au mai multă încredere în angajatori decât în politicieni

Oamenii au din ce în ce mai puțină încredere în politicieni și tot mai multă în angajatori. Îşi pun speranţa că firmele la care lucrează, dar mai ales cei care le conduc pot produce în societate schimbările pe care politicienii par incapabili să le facă. Studiul este făcut de o companie americană de consultanță în marketing.

lady gaga bradley cooper

Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat live în Las Vegas - VIRAL

Lady Gaga a susținut un concert în Las Vegas vineri, 25 ianuarie. În public se afla și Bradley Cooper, partenerul său din fimul „A Star is Born”. Astfel, ea l-a invitat pe scenă pentru a cânta împreună, live, piesa "Shallow", inclusă pe coloana sonoră a peliculei.

avram iancu

Avram Iancu participă la 6633 Artic Ultra 2019

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care a străbătut înot Canalul Mânecii, Dunărea şi Marea Neagră, a anunţat că va participa la Maratonul Artic Ultra 6633. Într-o postare pe blogul său, Iancu a anunţat că se va întoarce la acest concurs cu temperaturi ce pot ajunge până la -50 de grade C.

agenda zilei

Agenda zilei - 29.01.2019

Astăzi, Ministerul Sănătății urmează să anunțe dacă avem sau nu epidemie de gripă în timp ce numărul deceselor crește. Urmărim subiectul la Știrile Digi FM. Unele alimente urmează să se scumpească și cu 8%. Cine spune asta, în timp ce în Comisia Economică din Senat se va discuta despre situația cursului valutar și a ROBOR după ordonanță cu taxa pe lăcomie, aflați tot la știri, când va mai spunem și despre un nou termen în dosarul Colectiv.

fetita tifon

Acuzații de malpraxis la spitalul din Sinaia: medicii ar fi uitat o bucată de tifon în corpul unei fetițe

Acuzaţii extrem de grave sunt aduse medicilor de la spitalul din Sinaia. Părinţii unei fetiţe de 11 ani spun că doctorii care le-au operat copilul au uitat un tifon în corpul său. S-ar fi întâmplat în timpul unei operaţii banale, de apendicită, făcute acum un an.

psd

PSD critică, din nou, BNR-ul pentru creșterea cursului valutar

PSD a postat pe pagina oficială de Facebook un nou mesaj prin care critică BNR pentru creșterea cursului valutar. Partidul Social Democrat este de părere că euro „crește artificial”.

grebla_3-1280x853

Toni Greblă: „Sunt purtat prin sălile de judecată fără rost, din dorinţa DNA de a chinui oamenii până la limita posibilului”

Zeci de dosare în care sunt implicaţi politicieni importanţi se amână pentru luna viitoare. Pe 25 februarie mai precis. Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Călin Popescu-Tăriceanu, Toni Greblă, Elena Udrea se numără printre cei care aşteaptă o decizie.

DSCF2009

Bilanțul Ministerului de Interne cu privire la pagubele provocate de fenomenele meteo din weekend

Ministerul de Interne a făcut bilanțul pagubelor produse de vreme, în ultimele 3 zile, în București și în alte 20 de județe. Autoritățile au intervenit pentru a înlătura peste două mii de copaci și 44 de stâlpi, care au avariat mai bine de 360 de mașini. De asemenea, au fost afectate 17 locuințe și 28 de tronsoane de drum. De vineri până ieri s-au aflat pe teren aproximativ 8.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi, mai arată datele MAI.