Acum la Digi FM TOP 20 DIGI FM cu Almud ERA ISTREFI - Bonbon

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Compania Hexi Pharma

Hexi Pharma, condamnată. Hotărârea nu este definitivă

Compania Hexi Pharma a fost condamnată. Judecătorii Tribunalului București au decis dizolvarea societății și au amendat-o cu peste 2 milioane și jumătate de lei. Dar hotărârea instanței nu este definitivă.

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu: „Se vor închide școlile, din cauza epidemiei de gripă, doar acolo unde este cazul”

Suntem în plină epidemie de gripă. Este a treia săptămână în care au fost semnalate mai multe cazuri decât au estimat autorităţile, iar ministrul sănătăţii a anunţat că acum putem vorbi de epidemie de gripă. Nu este târziu pentru vaccinul antigripal, mai ales în cazul persoanelor cu boli cronice. Şcolile nu se închid, dar toate au fost dotate cu săpun, spune ministrul Educaţiei, care a transmis la Digi 24 ce au de făcut părinţii.

vortex polar

Vortexul polar din Statele Unite pune în pericol viața a milioane de oameni

Minus 50 de grade. Atât s-au înregistrat zilele acestea în Statele Unite. Regiunile cele mai afectate sunt statele Illinois, Iowa, Minnesota, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin.

straulesti

Metrorex reduce tariful pentru parcarea în terminalul Străuleşti

Metrorex a anunţat că va reduce de luna viitoare tariful pentru parcarea în terminalul Străuleşti. De pe 4 februarie, tariful va fi de 50 de bani pe maşină pe oră, la jumătate faţă de nivelul actual. Decizia a fost luată de după ce s-a constatat gradul scăzut de ocupare a parcării, de la darea în exploatare şi până în prezent. Şoferii s-au plâns că tarifele sunt prea mari şi au preferat să parcheze pe străzile adiacente.

oameni-strada

Cum s-a schimbat trendul în gândirea și comportamentul românilor

Doi din trei români sunt dispuși să își ia un an sabatic, iar unul din doi este interesat de activități cu grad ridicat de pericol, precum săritul cu parașuta sau escalada. De asemenea, mai mult de jumătate din cei chestionați sunt dispuși să aibă prieteni de altă orientare sexuală.

gripa

Epidemie de gripă declarată la nivel național

Avem epidemie de gripă la nivel naţional. Anunţul a venit de la ministrul Sănătăţii. Sorina Pintea a declarat în această dimineaţă că sunt mai multe cazuri decât anul trecut, la fel şi numărul de decese, care a ajuns la 54. Au fost sporite măsurile de precauţie care trebuie luate în perioada următoare.

psd

PSD: „Președintele Iohannis nu înțelege nimic”

Partidul Social Democrat a postat, pe pagina oficială de Facebook, o nouă critică la adresa lui Klaus Iohannis. Potrivit PSD, președintele „nu înțelege nimic din economie” și îi sugerează „să trateze mai serios lucrurile”.

Ancheta în cazul Colectiv a scos la iveală mai multe infracțiuni, inclusiv evaziunea fiscală

La mai bine de 3 ani de la incendiul din clubul Colectiv au ieşit la iveală infracţiuni care nu au fost cercetate până acum. Una dintre acestea este evaziunea fiscală despre care a vorbit în instanţă ieri, una dintre angajatele firmei de efecte pirotehnice.