Acum la Digi FM Marius Dobre ASWAD - Shine(re-edit)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Jens Stoltenberg

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO: „Rusia încalcă Tratatul INF”

Șefii Apărării și Externelor din țările Europei sunt la București, la primele reuniuni ministeriale din cadrul Președinției românești a Consiliului Uniunii. Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, se află și el în România .

aventura

Studiu: Românii, tot mai deschişi la aventură

Din ce în ce mai stresaţi, românii sunt mai deschişi la aventură, dar sunt atraşi şi de viaţa spirituală, arată un studiu care analizează noile tendinţe legate de comportamentul oamenilor. Doi din trei români sunt dispuși la călatorii, iar unul din doi este interesat de activități extreme.

agenda zilei

Agenda zilei - 31.01.2019

Leul s-a întărit pentru a treia zi în față monedei europene. Urmărim astăzi evoluția cursului bancar și a ROBOR la știrile Digi FM. Șefii Apărării și Externelor din țările Europei sunt la București, la primele reuniuni ministeriale din cadrul Președinției românești a Consiliului Uniunii.

Chiuveta cu apa

Ministerul Sănătății recomandă bucureștenilor să nu folosească apa de la robinet. Apa Nova spune că este potabilă

Apa din reţeaua publică a Bucureştiului are prea mult clor şi nu ar trebui folosită pentru băut, gătit și nici măcar pentru igienă personală. Este recomandarea făcută de Ministerul Sănătății și se adresează în special locuitorilor din sectoarele 5 şi 6.

acdc

Brian Johnson confirmă că AC/DC s-a reunit pentru a lucra la un nou album

Trupa rock australiană AC/DC s-a reunit pentru a înregistra un album nou, a anunțat solistul și compozitorul Brian Johnson. Membrii trupei au fost fotografiați împreună pe balconul pentru fumători ai unei case de discuri din Canada.

tiberiu danciu

Elev român, campion mondial la Microsoft Office Specialist

Un elev român a devenit campion mondial la Microsoft Office Specialist. Tiberiu Danciu, în vârstă de 18 ani, de la Colegiului Național "Grigore Moisil" din București, a câștigat medalia de aur la competiția organizată în California, după ce a stat doar 20 de minute în sală, reușind să identifice cele mai multe "capcane" din subiectele date de reprezentații Microsoft.

Dragnea-23

Liviu Dragnea: „Comunitățile locale vor avea în 2019 cel mai mare buget din istoria României”

Liviu Dragnea anunță, pe pagina sa de Facebook, că autoritățile locale vor avea cel mai mare buget din istoria României. De asemenea, el îndeamnă aleșii locali la „multă chibzuință la cheltuielile curente și mai mulți bani pentru investițiile așteptate de comunitate”.

DIICOT

DIICOT, operațiune de amploare împotriva celei mai mari platforme web ilegale

Operațiune de amploare împotriva celei mai mari platforme web ilegale, prin intermediul căreia utilizatorii puteau lansa atacuri cibernetice. Poliția din 19 țări a făcut percheziții. Iar în România au fost audiate 13 persoane.