Acum la Digi FM Alice Tudor MAHMUT ORHAN FT SENA SENER - Feel

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

caine

În Teheran a fost interzis plimbatul câinilor în spațiile publice

În capitala Iranului a fost interzis plimbatul câinilor în spațiile publice. Autoritățile vor să-i descurajeze astfel pe oameni să deţină câini ca animale de companie.

razvan burleanu 4

FRF recrutează 2000 de voluntari pentru organizarea Campionatului European

Federaţia Română de Fotbal a lansat, într-o conferinţă de presă, programul de recrutare a 2.000 de voluntari cu 500 de zile înaintea debutului EURO 2020. Președintele Răzvan Burleanu a vorbit și despre starea stadioanelor care se află în proces de modernizare.

Ieșirea Marii Britanii din UE

Brexit, din nou în impas

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este din nou în impas. Brexitul s-a blocat din nou după un nou vot în Parlamentul de la Londra. Aseară, Camera Comunelor a respins o propunere a opoziției laburiste. Aceștia cereau că despărţirea Regatului de Uniunea Europeană să nu se poată face fără un acord.

trump2

Aproape jumătate dintre americani nu mai au deloc încredere în Donald Trump

Aproape jumătate dintre americani nu au deloc încredere în Donald Trump, relevă un studiu realizat la comandă ABC News și "Washington Post". Președintele american se află la jumătate de mandat şi la ieşirea dintr-o lungă criză.

agenda zilei

Agenda zilei - 30.01.2019

Guvernul urmează să prezinte astăzi bugetul pe 2019. Urmărim declarațiile de la Palatul Victoria și le auziți la știrile Digi FM. A crescut numărul persoanelor decedate din cauza gripei și azi aflați, tot la știri, dacă va fi declarată epidemie, iar Curtea Constituțională ia decizii importante pe zona de justiție.

kelemen-hunor

Kelemen Hunor critică PSD-ALDE: „Bugetul pe 2019 este restanța anului 2018”

Val de critici din partea UDMR pentru coaliția PSD-ALDE. Liderul Uniunii Maghiarilor, Kelemen Hunor e nemulţumit şi de întârzierea bugetului de stat, dar și de ordonanţa de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor, anunţată de Tudorel Toader.

boc-firea

Primarii marilor orașe din România acuză Guvernul de subfinanțarea administrațiilor locale

Primarii marilor orașe s-au reunit de urgență, pentru a discuta despre proiectul de buget pe 2019. Iar la ora 15 au programată o discuție cu Ministrul de Finanțe. Ei acuză Guvernul că nu i-a consultat, în realizarea documentului.

dsu

DSU aniversează 5 ani de la înființare

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă aniversează azi cinci ani de la înfiinţare. Astfel, Raed Arafat le mulțumește, pe pagina sa de Facebook, colegilor săi pentru munca depusă.