Acum la Digi FM Digi FM SCHILLER FT HEPPNER - I Feel You

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

klaus iohannis 3

Klaus Iohannis: „Toţi factorii de decizie ai României vor acţiona unitar astfel încât Preşedinţia Consiliului UE să se desfăşoare în condiții bune”

Întărirea parteneriatului strategic cu Statele Unite și a NATO sunt obiective foarte importante în continuare pentru România, a fost mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis ambasadorilor străini la București. Șeful statului a dat asigurări din nou că va face tot posibilul ca statul de drept și independența justiției să fie respectate.

andymurray

Andy Murray a fost operat, din nou, la șold

Andy Murray a suferit, marți, o nouă operație la șold. Intervenția chirurgicală a avut loc într-o clinică din Londra.

grasu xxl guess who

Grasu XXL x Guess Who lansează videoclipul “SUS”

Okapi Sound & Universal Music România prezintă cel mai recent videoclip al unei piese de pe albumul-colaborare Grasu XXL și Guess Who.

Ceas Brexit

Un Brexit lipsit de acord ar putea provoca peste 12 mii de decese

Scenariul unui „brexit” lipsit de acord ar putea provoca peste 12 mii de decese în Marea Britanie, în următorii 10 ani. Ar fi urmarea unor cardiopatii şi boli vasculare, susţin autorii unui studiu publicat azi de versiunea online a publicaţiei British Medical Journal.

Carne în măcelărie

Carne stricată din abatoarele din Polonia ar putea ajunge în toată Europa

Carne stricată din abatoarele din Polonia ar putea ajunge în toată Europa, avertizează jurnaliștii polonezi. O anchetă a acestora a scos la iveală că la un abator din regiunea centrală Mazovia sunt sacrificate vaci bolnave, iar carnea acestora este amestecată cu cea provenită de la animale sănătoase.

cristi misaila

Primarul din Focșani: „Iohannis îi refuză pe miniștrii propuși de Dăncilă pentru că nu este ortodox”

Primarul orașului Focșani, Cristi Misăilă, a declarat pentru un post local de televiziune că președintele Klaus Iohannis nu vrea să îi numească pe cei doi miniștri propuși de premierul Viorica Dăncilă pentru că nu este ortodox, scrie Realitatea de Vrancea.

Femeie gripată, gripă, răceală, medicamente

Cum și când se poate declara epidemie de gripă

Ministrul Sănătăţii ar putea anunţa astăzi dacă se declară sau nu epidemie de gripă în ţară. Decizia va fi luată după ce Institutul de Sănătate Publică va publica ultimul raport. Numărul deceselor provocate de acestă boală a ajuns, între timp, la 54.

coruptie

Studiu - România, mai coruptă în 2018 decât în 2017

România a fost mai coruptă anul trecut decât în 2017, cred cei mai mulţi români. Acestia spun că 2015 a fost de fapt anul cu un grad mult mai ridicat de corupţie. Aşa arată datele organizaţiei Amnesty International care a publicat în această dimineaţă cel mai nou index global despre percepţia asupra corupţiei.