Acum la Digi FM Alice Tudor THE CHAINSMOKERS FT ZERB AND INK - Addicted

46 articole scrise de Tatiana Ștefan

Noi detalii despre accidentul feroviar produs în Galați

CFR Călători retrage din circulație toate locomotivele care folosesc soluția tehnică întâlnită și la cea care a provocat accidentul de la Galați

​Consiliul de Administrație al CFR Călători a decis să retragă din circulație toate locomotivele care au soluția tehnică precum cea care a provocat accidentul feroviar de la Galați de sâmbătă seara, scrie Club Feroviar.

aeroport

MAE, avertisment de călătorie pentru românii care vor să plece în Germania. Vor fi perturbări ale zborurilor, din cauza unor greve

Mașină de Poliție

Poliţia din Republica Moldova a destructurat formaţiuni ''orchestrate de Moscova'' pentru a destabiliza ţara

Poliţia din Republica Moldova a anunţat duminica aceasta, cu câteva ore înainte de o manifestaţie antiguvernamentală, că a arestat membri ai unei reţele "orchestrate de Moscova" cu scopul de a destabiliza ţara, transmit France Presse şi Moldpres.

DIGI_

DIGI oferă șansa unei cariere de succes tinerilor pasionați de industria IT&C

DPR Russia Ukraine Military Operation Azovstal

Bahmut, din ce în ce mai încercuit de forţele ruse. Prigojin susţine că luptele sau dau în cartierele din nordul oraşului

Rusia a continuat să facă mici progrese în tentativa de a încercui oraşul asediat Bahmut, în estul Ucrainei, potrivit unui buletin actualizat publicat duminică de Ministerul britanic al Apărării şi citat de dpa. În acelaşi timp, patronul Grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin susţine că luptele se dau deja în cartierele din zona de nord a oraşului, potrivit AFP.

Doi urși se bat

Momentul în care doi urși se bat în zăpadă, într-o pădure din județul Suceava. Imaginile surprinse de pădurar sunt virale

Imagini inedite au fost surprinse în Ocolul Silvic Broșteni din Suceava, într-o pădure administrată de Direcția Silvică Suceavă, iar protagoniști sunt doi urși care au dus o luptă aprigă pentru câteva minute.

Online,News,In,Mobile,Phone.,Close,Up,Of,Smartphone,Screen.

Specialiști în securitate cibernetică, avertisment pentru români: ”"Atenţie la ştirile false apărute online, pe site-uri care copiază identitatea vizuală a unor instituţii de presă”

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică avertizează în legătură cu ştirile false apărute online şi care copiază identitatea vizuală a unor instituţii de presă din România.

patriarhul kirill

Cum explică patriarhul rus Kirill fuga tinerilor de mobilizare: ”Au fost sprijinite valori false!”

Decizia multor bărbaţi apţi pentru efectuarea serviciului militar de a abandona Rusia în timpul mobilizării parţiale decretate de Kremlin este o consecinţă a anilor de impunere din exterior a unor ''valori false'' populaţiei ruse, a declarat joi patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, transmite EFE.