Acum la Digi FM Alice Tudor THE KILLERS - Human

48 articole scrise de Tatiana Ștefan

Mission Impossible Global Premiere In Rome

Lansarea următorului film "Mission: Impossible" cu Tom Cruise a fost amânată până în 2025

Următorul film al lui Tom Cruise "Mission: Impossible" părăseşte calendarul de box office din 2024. Cel de-al optulea episod al francizei de acţiune şi spionaj pare să renunţe la a doua parte a titlului său anterior, "Dead Reckoning, Part Two", urmând ca un nou titlu să fie anunţat la o dată ulterioară, scrie The Hollywood Reporter.

Selective,Focus,On,Stack,Of,Lei,Romanian,Money.,Lei,Banknotes

Un elev cu media 1,97 va primi bursă de merit în valoare de 450 de lei. Directoarea liceului: „Aplicăm legea în forma în care este!”

Un elev admis la Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești din Prahova cu media 1,97 va primi acum bursă de merit, în valoare de 450 de lei, pentru că se află printre primii 30 la sută dintre elevii clasei, după media de admitere la liceu.

Ploșnițe/ Shutterstock

Rusia a contribuit la psihoza ploşniţelor de pat din Franţa, potrivit serviciilor de informaţii

Franţa nu mai ştie ce să facă pentru a combate ploşniţele de pat. La Paris, este în curs o adevărată infestare, cu numeroase locuinţe afectate. Prezenţa acestor insecte microscopice îi îngrijorează atât de mult pe francezi, încât a fost organizată o reuniune interministerială pentru a găsi soluţii, relatează La Libre Belgique.

Fetiță cu rechizite școlare

Cererile pentru tichete de 500 de lei, în vederea achiziţionării de materiale şcolare, se pot depune până pe 26 noiembrie

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, anunţă că a fost prelungit termenul pentru depunerea cererilor pentru tichete educaţionale în valoare de 500 de lei.

Cristiano Ronaldo file photo

Fiul lui Cristiano Ronaldo va evolua la echipa U15 a Al-Nassr

Fiul lui Cristiano Ronaldo, în vârstă de 13 ani, va evolua la echipa under 15 a clubului Al-Nassr, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano.

Nurse,Hand,Taking,Surgical,Instrument,For,Group,Of,Surgeons,At

Pacient cu o tumoră pleurală fibroasă solitară gigant, operat cu succes la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Intervenția a durat aproape zece ore

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) anunţă că un pacient de 54 de ani, cu o tumoră pleurală fibroasă solitară gigant, a fost operat de o echipă multidisciplinară, fiind în stare foarte bună. După intervenţie, capacitatea respiratorie a bărbatului a avut o creştere de aproape 50%.

Peste 300.000 de pelerini s-au închinat la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Peste 300.000 de pelerini s-au închinat la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din Iași. 50.000 de oameni încă se află la rând

Peste 300.000 de pelerini s-au închinat până duminică la prânz la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, în timp ce la rând se află încă 50.000 de credincioşi.

Young woman with hands on eyes sitting depressed in car

O tânără de 18 ani este cercetată după ce a condus o maşină fără a avea permis şi a intrat cu vehiculul într-un gard. Ce alcoolemie avea

O tânără de 18 ani este cercetată după ce a condus o maşină fără a avea permis, şi a intrat într-un gard din Medgidia. Poliţiştii au stabilit că femeia avea şi o alcoolemie de 0,61 mg/l