Acum la Digi FM SMILEY - CULOAREA TA

45 articole scrise de Tatiana Ștefan

Stack,Of,Romanian,Money,On,The,Table

Vești bune de la stat. În ce condiții pot primi elevii și studenții burse și premii mai mari

Academia de Poliție

Sediul Academiei de Poliție din București, inundat în urma precipațiilor abundente: ”Apelul este urmat de binemeritatul dat cu mopul”

Imagini revoltătoare au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol al Poliției, care arată condițiile în care trebuie să-și desfășoare activitatea viitorii ofițeri de poliție. De această dată, în clădirea instituției de învățământ superior au pătruns precipitațiile care au căzut în ultimele ore în București.

Bus,Accident

Şapte morţi şi 11 răniţi în Turcia, în urma unei coliziuni între un autobuz şi două camioane

Cel puţin şapte persoane au murit luni într-o coliziune între un autobuz şi două camioane în provincia Agri, din estul Turciei, potrivit unui prim bilanţ anunţat de preşedintele Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

masina-noua-de-politie

Caz scandalos la Sibiu. Un tânăr de 23 de ani a furat o mașină de poliție, iar apoi a oprit șoferi în trafic și le-a dat amenzi

Caz halucinant la Sibiu, acolo unde un tânăr de 23 de ani, care a fost prins beat la volan și transportat la sediul poliției, a furat o mașină din parcarea unității, după care a pretins că este polițist și a împărțit amenzi.

Oficial rus instalat în Herson, declarații halucinante: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”

Oficial rus instalat în Herson, declarații halucinante: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”

Kirill Stremousov, oficialul instalat de ruși în regiunea Herson, din Ucraina, a făcut declarații halucinante în cadrul unui videoclip postat pe rețelele sociale, acesta afirmând că Bucureștiul și de altfel întreaga lume este pământ rusesc.