Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

48 articole scrise de Tatiana Ștefan

Online,News,In,Mobile,Phone.,Close,Up,Of,Smartphone,Screen.

Specialiști în securitate cibernetică, avertisment pentru români: ”"Atenţie la ştirile false apărute online, pe site-uri care copiază identitatea vizuală a unor instituţii de presă”

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică avertizează în legătură cu ştirile false apărute online şi care copiază identitatea vizuală a unor instituţii de presă din România.

patriarhul kirill

Cum explică patriarhul rus Kirill fuga tinerilor de mobilizare: ”Au fost sprijinite valori false!”

Decizia multor bărbaţi apţi pentru efectuarea serviciului militar de a abandona Rusia în timpul mobilizării parţiale decretate de Kremlin este o consecinţă a anilor de impunere din exterior a unor ''valori false'' populaţiei ruse, a declarat joi patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, transmite EFE.

Vizual Digi FM_780x440

Lucian Mîndruță îndeamnă ascultătorii să fie darnici, între 12-16 decembrie, la „Turul Târgurilor de Crăciun cu Digi FM”

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Digi FM invită ascultătorii să noteze în calendarul faptelor bune perioada 12-16 decembrie, fiindcă Turul Târgurilor de Crăciun revine cu un nou sezon, alături de Lucian Mîndruță. Românii care își doresc să ofere bucurii copiilor mai puțin norocoși, din mediile defavorizate, sunt așteptați la studioul mobil Digi FM pentru a dona jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și echipamente tehnologice, toate în stare bună, curate, complete și funcționale.

Stack,Of,Romanian,Money,On,The,Table

Vești bune de la stat. În ce condiții pot primi elevii și studenții burse și premii mai mari

Academia de Poliție

Sediul Academiei de Poliție din București, inundat în urma precipațiilor abundente: ”Apelul este urmat de binemeritatul dat cu mopul”

Imagini revoltătoare au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol al Poliției, care arată condițiile în care trebuie să-și desfășoare activitatea viitorii ofițeri de poliție. De această dată, în clădirea instituției de învățământ superior au pătruns precipitațiile care au căzut în ultimele ore în București.

Bus,Accident

Şapte morţi şi 11 răniţi în Turcia, în urma unei coliziuni între un autobuz şi două camioane

Cel puţin şapte persoane au murit luni într-o coliziune între un autobuz şi două camioane în provincia Agri, din estul Turciei, potrivit unui prim bilanţ anunţat de preşedintele Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

masina-noua-de-politie

Caz scandalos la Sibiu. Un tânăr de 23 de ani a furat o mașină de poliție, iar apoi a oprit șoferi în trafic și le-a dat amenzi

Caz halucinant la Sibiu, acolo unde un tânăr de 23 de ani, care a fost prins beat la volan și transportat la sediul poliției, a furat o mașină din parcarea unității, după care a pretins că este polițist și a împărțit amenzi.

Oficial rus instalat în Herson, declarații halucinante: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”

Oficial rus instalat în Herson, declarații halucinante: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”

Kirill Stremousov, oficialul instalat de ruși în regiunea Herson, din Ucraina, a făcut declarații halucinante în cadrul unui videoclip postat pe rețelele sociale, acesta afirmând că Bucureștiul și de altfel întreaga lume este pământ rusesc.