Acum la Digi FM CALVIN HARRIS FEAT RIHANNA - This Is What You Came For

52 articole scrise de Tatiana Ștefan

MAE

De când vor putea românii să călătorească liber pe cale aeriană în interiorul Uniunii Europene şi în statele asociate Schengen

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută, sâmbătă seară, adoptarea Deciziei privind aplicarea acquis-ului Schengen în România şi Bulgaria, un obiectiv pe care l-a susţinut şi promovat activ prin demersuri politico-diplomatice constante derulate pe tot parcursul procesului de aderare a României la Schengen şi intensificate în ultima perioadă.

Incendiu la o pensiune din Prahova

Criminaliștii au trimis la București fragmente de oase găsite la Ferma Dacilor. Al optulea cadavru nu poate fi identificat

Procurorii prahoveni au încheiat cercetarea la faţa locului în urma incendiului care a mistuit Ferma Dacilor din satul Tohani. Al optulea cadavru nu a fost găsit, însă au fost identificate fragmente de os care au fost trimise la laborator, pentru analize.

cornel

Cine este patronul pensiunii din Prahova care a ars. Cornel Dinicu a fost cunoscut în lumea interlopă și are cinci copii

rafila1

Rafila, despre demisia lui Andrei Baciu de la conducerea CNAS: „Am aflat de pe Facebook. Aștept să există o demisie asumată şi comunicată în mod oficial”

Ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că a aflat de pe Facebook că Andrei Baciu a demisionat de la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi a precizat că aşteaptă să existe şi o demisie asumată şi comunicată în mod oficial. Ministrul a menţionat că probabil va exista un interimat şi apoi o decizie politică de numire a unui nou preşedinte al instituţiei.

Vizual_CP-Zona-de-risc-Digipedia_editii speciale

Digi World aduce două producții TV speciale, în premieră, pe 1 Decembrie

Pacient bolnav de cancer, cu branulă, tratament, doctor, pat de spital, citostatice

Care este starea pacienților intoxicați la Murgeni. Aproape 20 de oameni sunt internați în spitale, între care o femeie la ATI, cu pronostic rezervat

O femeie în vârstă de 69 de ani, pacientă a Spitalului de Psihiatrie de la Murgeni, se află internată la Spitalul de Urgenţă Bârlad, în secţia de terapie intensivă, unde a fost dusă cu hipotensiune şi deshidratare. A fost prima pacientă pentru care a fost chemată ambulanţa, miercuri, la spitalul din Murgeni şi care nu a fost găsită în stop cardio-respirator. Alţi 14 bolnavi cu simptomatologie digestivă se află la secţia de boli infecţioase la spitalului din Bârlad, în timp ce cinci au fost transferaţi la Iaşi trei la Vaslui.

Horia Constantinescu

Averea preşedintelui ANPC, verificată de inspectorii ANI, în urma unei sesizări a deputatului USR Mihai Badea

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au deschis un dosar de evaluare a averii secretarului de stat Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), demnitar promovat de Liviu Dragnea şi susţinut de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, ca urmare a sesizării depuse de către deputatul USR Mihai Badea.

padure

Copil de 13 ani, căutat de poliţişti după ce a dispărut într-o pădure

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă după ce un băieţel de 13 ani a dispărut într-o pădure, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.