Acum la Digi FM Digi FM OUTKAST - Ms. Jackson

45 articole scrise de Tatiana Ștefan

padure

Copil de 13 ani, căutat de poliţişti după ce a dispărut într-o pădure

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă după ce un băieţel de 13 ani a dispărut într-o pădure, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Miruna și Vlad Pascu

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal alţi doi tineri, plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal alţi doi tineri, la 2 Mai, a fost plasată în arest la domiciliu printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, hotărârea fiind definitivă.

Global,Warming,And,Pollution,Concept,-,Sustainability,(elements,Of,This

Sănătatea este ameninţată de schimbările climatice, avertizează ONU

Schimbările climatice reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii din cauza creşterii numărului dezastrelor meteorologice şi a valurilor de căldură extremă, a declarat joi ONU, care a cerut îmbunătăţirea serviciilor de avertizare pentru a atenua cele mai nefaste efecte, informează AFP.

fâșia gaza (7)

Israelul ia în calcul o mutare a locuitorilor Fâşiei Gaza în Peninsula egipteană Sinai

Ministerul israelian al Informaţiilor ia în calcul o mutare a populaţiei Fâşiei Gaza în Peninsula egipteană Sinai, dezvăluie cotidianul israelian Haaretz.

Casa Albă

Creştere ''alarmantă'' a incidentelor antisemite în şcolile şi universităţile americane, atenţionează Casa Albă

Casa Albă a făcut luni bilanţul iniţiativelor sale în faţa a ceea ce ea califică drept "creştere alarmantă a incidentelor antisemite în şcoli şi în campusurile universitare" după atacul Hamas din 7 octombrie împotriva Israelului, informează AFP.

Mission Impossible Global Premiere In Rome

Lansarea următorului film "Mission: Impossible" cu Tom Cruise a fost amânată până în 2025

Următorul film al lui Tom Cruise "Mission: Impossible" părăseşte calendarul de box office din 2024. Cel de-al optulea episod al francizei de acţiune şi spionaj pare să renunţe la a doua parte a titlului său anterior, "Dead Reckoning, Part Two", urmând ca un nou titlu să fie anunţat la o dată ulterioară, scrie The Hollywood Reporter.

Selective,Focus,On,Stack,Of,Lei,Romanian,Money.,Lei,Banknotes

Un elev cu media 1,97 va primi bursă de merit în valoare de 450 de lei. Directoarea liceului: „Aplicăm legea în forma în care este!”

Un elev admis la Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești din Prahova cu media 1,97 va primi acum bursă de merit, în valoare de 450 de lei, pentru că se află printre primii 30 la sută dintre elevii clasei, după media de admitere la liceu.

Ploșnițe/ Shutterstock

Rusia a contribuit la psihoza ploşniţelor de pat din Franţa, potrivit serviciilor de informaţii

Franţa nu mai ştie ce să facă pentru a combate ploşniţele de pat. La Paris, este în curs o adevărată infestare, cu numeroase locuinţe afectate. Prezenţa acestor insecte microscopice îi îngrijorează atât de mult pe francezi, încât a fost organizată o reuniune interministerială pentru a găsi soluţii, relatează La Libre Belgique.