Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

48 articole scrise de Tatiana Ștefan

Vizual_CP-Zona-de-risc-Digipedia_editii speciale

Digi World aduce două producții TV speciale, în premieră, pe 1 Decembrie

Pacient bolnav de cancer, cu branulă, tratament, doctor, pat de spital, citostatice

Care este starea pacienților intoxicați la Murgeni. Aproape 20 de oameni sunt internați în spitale, între care o femeie la ATI, cu pronostic rezervat

O femeie în vârstă de 69 de ani, pacientă a Spitalului de Psihiatrie de la Murgeni, se află internată la Spitalul de Urgenţă Bârlad, în secţia de terapie intensivă, unde a fost dusă cu hipotensiune şi deshidratare. A fost prima pacientă pentru care a fost chemată ambulanţa, miercuri, la spitalul din Murgeni şi care nu a fost găsită în stop cardio-respirator. Alţi 14 bolnavi cu simptomatologie digestivă se află la secţia de boli infecţioase la spitalului din Bârlad, în timp ce cinci au fost transferaţi la Iaşi trei la Vaslui.

Horia Constantinescu

Averea preşedintelui ANPC, verificată de inspectorii ANI, în urma unei sesizări a deputatului USR Mihai Badea

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au deschis un dosar de evaluare a averii secretarului de stat Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), demnitar promovat de Liviu Dragnea şi susţinut de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, ca urmare a sesizării depuse de către deputatul USR Mihai Badea.

padure

Copil de 13 ani, căutat de poliţişti după ce a dispărut într-o pădure

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă după ce un băieţel de 13 ani a dispărut într-o pădure, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Miruna și Vlad Pascu

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal alţi doi tineri, plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal alţi doi tineri, la 2 Mai, a fost plasată în arest la domiciliu printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, hotărârea fiind definitivă.

Global,Warming,And,Pollution,Concept,-,Sustainability,(elements,Of,This

Sănătatea este ameninţată de schimbările climatice, avertizează ONU

Schimbările climatice reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii din cauza creşterii numărului dezastrelor meteorologice şi a valurilor de căldură extremă, a declarat joi ONU, care a cerut îmbunătăţirea serviciilor de avertizare pentru a atenua cele mai nefaste efecte, informează AFP.

fâșia gaza (7)

Israelul ia în calcul o mutare a locuitorilor Fâşiei Gaza în Peninsula egipteană Sinai

Ministerul israelian al Informaţiilor ia în calcul o mutare a populaţiei Fâşiei Gaza în Peninsula egipteană Sinai, dezvăluie cotidianul israelian Haaretz.

Casa Albă

Creştere ''alarmantă'' a incidentelor antisemite în şcolile şi universităţile americane, atenţionează Casa Albă

Casa Albă a făcut luni bilanţul iniţiativelor sale în faţa a ceea ce ea califică drept "creştere alarmantă a incidentelor antisemite în şcoli şi în campusurile universitare" după atacul Hamas din 7 octombrie împotriva Israelului, informează AFP.