Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

48 articole scrise de Tatiana Ștefan

Anxious,Teenage,Student,Sitting,Examination,In,School,Hall

Încep simulările pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a. Luni are loc prima probă

Ministerul Educaţiei anunţă că luni încep simulările oficiale ale examenului de evaluarea naţională pentru clasa a VIII-a. Prima probă este cea de Limba şi literatura română, iar rezultatele vor fi comunicate în 23 februarie.

Ambulance,Emergency,Service,Car,On,The,Streets,Of,Bucharest,During

O femeie şi doi copii, loviţi în plin de un autoturism pe trecerea de pietoni, la Buzău

O femeie şi cei doi copii ai ei au ajuns, marţi, la spital, după ce au fost loviţi în plin de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău.

adrian nastase inquam raul stef

Adrian Năstase, reacție în scandalul de la Muzeul de Artă: „Nu este cazul ca membrii familiei mele să treacă printr-o perioadă de linșaj mediatic”

preşedintele Volodimir Zelenski

Zelenski vrea să deschidă accesul combatanţilor străini la cetăţenia ucraineană

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a propus luni să se acorde cetăţenia ucraineană combatanţilor străini şi persoanelor de origine ucraineană, fără ca aceştia să fie obligaţi să-şi abandoneze cetăţenia, o schimbare radicală a legii care interzice multinaţionalitatea, relatează AFP.

MAE

De când vor putea românii să călătorească liber pe cale aeriană în interiorul Uniunii Europene şi în statele asociate Schengen

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută, sâmbătă seară, adoptarea Deciziei privind aplicarea acquis-ului Schengen în România şi Bulgaria, un obiectiv pe care l-a susţinut şi promovat activ prin demersuri politico-diplomatice constante derulate pe tot parcursul procesului de aderare a României la Schengen şi intensificate în ultima perioadă.

Incendiu la o pensiune din Prahova

Criminaliștii au trimis la București fragmente de oase găsite la Ferma Dacilor. Al optulea cadavru nu poate fi identificat

Procurorii prahoveni au încheiat cercetarea la faţa locului în urma incendiului care a mistuit Ferma Dacilor din satul Tohani. Al optulea cadavru nu a fost găsit, însă au fost identificate fragmente de os care au fost trimise la laborator, pentru analize.

cornel

Cine este patronul pensiunii din Prahova care a ars. Cornel Dinicu a fost cunoscut în lumea interlopă și are cinci copii

rafila1

Rafila, despre demisia lui Andrei Baciu de la conducerea CNAS: „Am aflat de pe Facebook. Aștept să există o demisie asumată şi comunicată în mod oficial”

Ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că a aflat de pe Facebook că Andrei Baciu a demisionat de la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi a precizat că aşteaptă să existe şi o demisie asumată şi comunicată în mod oficial. Ministrul a menţionat că probabil va exista un interimat şi apoi o decizie politică de numire a unui nou preşedinte al instituţiei.