Acum la Digi FM Ramon Cotizo VUNK FEAT. ANTONIA - Pleaca

47 articole scrise de Tatiana Ștefan

Al Di Meola

Celebrul chitarist american Al Di Meola, dedicaţie specială la concertul de la Sala Palatului pentru medicii din România care i-au salvat viaţa anul trecut

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

Cristian Popescu Piedone

Ce studii are Piedone. A terminat liceul la 32 de ani, iar apoi a făcut o facultate cunoscută drept „fabrică de diplome pentru politicieni”

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul anilor, însă puțini sunt cei care știu ce studii are.

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Capitalei: „Voi câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris ”Je suis Pepa Pig!” şi ”Şi eu sunt Interlop”. Primarul a precizat că va câştiga alegerile cu 42%.

Terrorist attack in the Crocus City Hall concert hall.

Peste 60 de morţi în atacul armat de la o sală de concerte din Moscova, revendicat de Statul Islamic

Peste 60 de persoane au fost ucise şi 115 rănite vineri seara într-un atac armat urmat de un incendiu uriaş la o sală de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), relatează AFP.

drapel steag ue uniunea europeana profimedia

Comisia Europeană avertizează România că întârzierea reformelor pune în pericol fondurile din PNRR: "Mesajul este unul de urgenţă"

Comisia Europeană a avertizat miercuri România că a rămas în urmă cu reformele pe care trebuie să le facă în schimbul fondurilor de redresare ale UE, iar deficitul său fiscal într-un an electoral aglomerat este îngrijorător, punând în pericol accesarea a miliarde de euro din PNRR.

Inundație la Eroilor 1, metrou, apă

Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se sub metrou, în staţia Unirii. Traficul este blocat

Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a sinucis, luni, aruncându-se sub un metrou, în staţia Unirii. La faţa locului au ajuns echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov şi ale Metrorex, care au extras victima. Circulaţa metrourilor este blocată.

Anxious,Teenage,Student,Sitting,Examination,In,School,Hall

Încep simulările pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a. Luni are loc prima probă

Ministerul Educaţiei anunţă că luni încep simulările oficiale ale examenului de evaluarea naţională pentru clasa a VIII-a. Prima probă este cea de Limba şi literatura română, iar rezultatele vor fi comunicate în 23 februarie.