Acum la Digi FM DAN SHAY FEAT JUSTIN BIENER - 10000(Beatmix Nou)

16483 articole scrise de Digi FM

‘Freddie Mercury A World Of His Own’ Auction

Galerie Foto Manuscrise ale cântăreţului Freddie Mercury, expuse în premieră la New York înaintea unei licitaţii la Londra

Manuscrise ale cântăreţului Freddie Mercury, care nu au fost prezentate niciodată în public, inclusiv cel al piesei "Bohemian Rhapsody", sunt expuse la New York, prima etapă a unui turneu ce precede o licitaţie programată la Londra în septembrie, au anunţat joi reprezentanţii casei Sotheby's, citaţi de AFP.

Bucharest, Romania - February 27, 2023: Ligia Deca, Romanian Minister of Education, speak in a press conference at the ministry headquarters, in Bucha

Ministrul Educației, apel către cadrele didactice: ”Le rugăm să ne ajute să putem finaliza acest an în bune condiţii”

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a rugat vineri cadrele didactice să se întoarcă în clase de săptămâna viitoare, pentru ca toţi elevii să poată susţine examenele de final de gimnaziu sau de liceu, iar anul şcolar să se poată finaliza în bune condiţii, precizând că simultan negocierile cu sindicaliştii pentru celelalte revendicări pot continua.

Bruce Springsteen live in Amsterdam

Video Bruce Springsteen s-a împiedicat şi a căzut pe scenă în timpul concertului din Amsterdam

Bruce Springsteen a căzut sâmbătă, după ce s-a împiedicat pe scenă, în timpul concertului de la Amsterdam. Arstistul în vârstă de 73 de ani se află în turneu mondial.

Dwayne Johnson

Galerie Foto Dwayne Johnson, erou într-un nou film din franciza „Fast & Furious"

Dwayne Johnson a apărut într-o scenă din „Fast & Furious X”, punând capăt disputei cu Vin Diesel. O apariţie care anunţă însă un rol mai important pe care îl va avea în franciză.

ramasite umane mexic

Zeci de saci cu resturi umane, descoperiți într-o prăpastie din Mexic

Aproximativ 45 de saci conţinând resturi umane au fost descoperiţi într-o prăpastie din statul Jalisco, în vestul Mexicului, în cursul căutării a şapte tineri daţi dispăruţi de peste zece zile, au anunţat autorităţile locale, conform AFP și Agerpres.

anm

Cod galben de instabilitate atmosferică în mare parte din țară: averse torențiale, descărcări electrice, vânt puternic, grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 2 iunie, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în orele următoare în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Olteniei, precum şi la munte.

regele Charles

Istoricul Adrian Niculescu, despre vizita regelui Charles în România: "E un gest de curtoazie. Vine oarecum ca acasă"

Istoricul Adrian Niculescu a afirmat că vizita Regelui Charles al lll-lea în România este una privată și reprezintă un gest de curtoazie. În același timp, a menționat căp monarhul vine în ţara noastră oarecum ca acasă. El a precizat că această vizită ”are o importanţă soft power” deoarece poate întreţine o atmosferă favorabilă României.

simona halep

Cu cine a plecat Simona Halep în vacanță la Roma pentru a uita de necazurile cu dopajul. Sportiva a fost dată de gol de rețelele sociale

Audierea Simonei Halep a fost amânată din nou, iar jucătoarea și-a exprimat frustrarea față de modul în care este tratată de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.