Acum la Digi FM PASSENGER - Let her go

16781 articole scrise de Digi FM

Vijelie, furtună, ploi torențiale, averse, nori, fulgere, descărcări electrice, ploaie, tunete, vreme rea

Cod galben de furtuni, în cea mai mare parte a ţării, până duminică. Zonele din țară în care va fi caniculă

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de ploi şi furtuni, valabilă până duminică dimineaţă, în cea mai mare parte a ţării, în timp ce 24 de judeţe din Transilvania, Moldova, vestul Olteniei şi sudul Banatului vor fi sub Cod portocaliu de ploi torenţiale, cu descărcări electrice şi vânt puternic. În Muntenia, sudul Moldovei, Oltenia şi Dobrogea continentală sâmbătă este Cod galben de caniculă, temperaturile putând ajunge până la 37 de grade.

putin (5)

Putin, primele declarații despre revolta mercenarilor Wagner. Președintele rus denunță o ”aventură criminală” şi o ”înjunghiere în spate”

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă, în cadrul unui discurs televizat, că ţara se confruntă cu o trădare şi a spus că "suntem înjunghiaţi în spate".

Bebe Rexha

Cântăreaţa Bebe Rexha vorbeşte despre greutatea ei: „Ştiu că m-am îngrăşat. Doar că m-am săturat ca oamenii să vorbească despre asta”

Cântăreaţa Bebe Rexha, căreia i s-a aruncat recent un telefon în faţă în timpul unui concert, s-a săturat de comentariile oamenilor referitoare la greutatea ei.

Vladimir Putin.

Putin se va adresa naţiunii ”în curând”, anunţă Kremlinul, potrivit presei de stat

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa naţiunii ”în curând”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dimitri Peskov, potritiv agenţiei TASS, citate de CNN.

Un tânăr din Cluj a fost grav rănit după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit cu un autotren

Un tânăr din Cluj a fost grav rănit după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit cu un autotren

Un tânăr de 28 de ani a fost grav rănit, vineri seară, după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit cu un autotren, la Izvoru Crişului, în judeţul Cluj. Tânărul a fost descarcerat de pompieri, urmând a fi transportat la spital.

Donald Triplett

Primul pacient diagnosticat cu autism a murit la vârsta de 89 de ani

Americanul care a fost primul pacient din lume diagnosticat cu autism a murit la jumătatea lunii iunie, la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia sa, transmite AFP sâmbătă.

bucatarul lui putin

Prigojin afirmă că unităţile sale au fost atacate de un elicopter, pe o autostradă

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a afirmat, sâmbătă, că unităţile sale au fost atacate de un elicopter, pe o autostradă, şi a ameninţat că ”va distruge totul” în drum, scrie CNN.

copaci doborati

Copaci, dar şi un gard şi un semafor, doborâţi de furtunile din ultimele ore, în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare

Pompierii din Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare au intervenit, începând de vineri seară, pentru îndepărtarea a zeci de copaci doborâţi de furtună, pe case, maşini, fire de electricitate sau pe şosea, în contextul în care aceste zone s-au aflat sub avertizări emise de meteorologi. În Bihor, au fost 20 de intervenţii în decurs de trei ore, la Oradea fiind doborâte şi un gard şi un semafor.