Acum la Digi FM MARK RONSON FEAT BRUNO MARS - Uptown Funk

16781 articole scrise de Digi FM

Angajata atacată cu cuțitul și ucisă marți la prima oră, într-un supermarket din Haga, e o româncă. Avea 36 de ani și era căsătorită

Angajata atacată cu cuțitul și ucisă marți la prima oră, într-un supermarket din Haga, e o româncă. Avea 36 de ani și era căsătorită

Angajata înjunghiată până la moarte într-un supermarket Albert Heijn din Haga, marți dimineață, este o româncă. Antoneta Gjokja, în vârstă de 36 de ani, locuia de câțiva ani în orașul olandez, scrie site-ul televiziunii RTL, potrivit Libertatea.ro.

David Popovici şi Andrei Anghel, în finale la Sette Colli Trophy/ Credit foto: FRNPM

David Popovici şi Andrei Anghel, în finale la Sette Colli Trophy

Ziua a doua a puternicului concurs de înot de la Roma - Sette Colli Trophy – a adus două calificări în finale pentru sportivii delegaţiei României: David Popovici, la 100 m liber, şi Andrie Anghel, la 50 m spate.

Dmitri Peskov, ​purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin

Peskov dezminte zvonuri de pe reţele de socializare potrivit cărora Putin a fugit din Moscova, din calea Wagner

Preşedintele rus Vladimir Putin se află la Kremlin şi lucrează, anunţă sâmbătă un purtător de cuvînt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, relatează AFP, potrivit News.ro. 

mae

Recomandări de călătorie ale MAE: Timpi măriţi de aşteptare la punctele de trecere a frontierelor, în Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenţia că, în această perioadă, se preconizează înregistrarea unor timpi de aşteptare ridicaţi la punctele de trecere a frontierelor (PTF) rutiere bulgare şi elene, în contextul numărului ridicat de turişti care călătoresc vara în cele două ţări.

871571_871571_elicopter-smurd

Pacient cu arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, transportat în Germania cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române

Un pacient care a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului este transportat, sâmbătă, în Germania, cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române.

Evgheni Prigojin

Prigojin îi răspunde lui Putin că ”greşeşte” şi anunţă că nu se va preda

Şeful grupării paramilitare ruse Wagner Evgheni Prigojin îi răspunde sfidător, într-o postare audio pe Telegram, preşedintelui rus Vladimir Putin, denunţând o ”greşeală” a liderului de la Kremlin şi-i transmite că nu se va preda, relatează AFP.

macron profimedia

Macron ”urmăreşte îndeaproape” rebeliunea Wagner, dar rămâne ”concentrat asupra ajutării Ucrainei”

Preşedintele francez Emmanuel Macron ”urmăreşte îndeaproape situaţia” din Rusia şi rebeliunea Wagner, anunţă Palatul Élysée, relatează AFP.

rafila1

Rafila, întrebat despre candidatura sa la prezidenţiale: „Lucrurile s-au stins în timp”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, referindu-se la o posibilă candidatură la prezidenţiale, că între timp lucrurile ”s-au stins” pe acest subiect şi că, atunci când nu mai eşti inclus în sondaje, dispare şi interesul pentru o asemenea întrebare.