Acum la Digi FM Marius Dobre TINIE TEMPAH - Girls Like - FEAT ZARA LARSSON

16780 articole scrise de Digi FM

adrian daminescu

Adrian Daminescu a reușit să scape de cancer. Doi ani s-a luptat cu boala: "Eram ușor o legumă"

Doi ani, Adrian Daminescu a dus o luptă secretă cu o boală grea. A fost diagnosticat cu cancer pulmonar, afecțiune de care s-a aflat abia în urmă cu câteva luni. Acum, artistul de 66 de ani spune că de abia a așteptat să fie mai bine pentru a merge la pescuit și pentru a se reîntoarce pe scenă.

Nicușor Dan

Nicuşor Dan: Bucureştiul a urcat 21 de poziţii într-un top al celor mai bune oraşe unde să locuieşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Bucureştiul a urcat 21 de poziţii într-un raport anual realizat de către Economist Intelligence Unit privind cele „mai bune oraşe unde să locuieşti”.

rafila1

Rafila, întrebat dacă Ministerul Sănătăţii are în vedere un proiect naţional pentru tratarea pacienţilor post-COVID: „Este una dintre priorităţi”

Alexandru Rafila a declarat, vineri la Bacău, că una dintre priorităţile Ministerului Sănătăţii este un proiect naţional pentru tratarea pacienţilor post-COVID, iar în curând va exista o strategie naţională în domeniul bolilor cerebrovasculare. „Acolo avem două zone – zona de neurologie, zona de pneumologie, iar recuperarea pacienţilor după infecţia COVID este un proces de durată”, a mai precizat ministrul PSD.

bucatarul lui putin

Prigojin anunţă că armata rusă se retrage în sud, în Zaporojie şi Herson, şi în est, la Bahmut

Armata rusă se retrage în mai multe sectoare în sudul şi estul Ucrainei, anunţă vineri şeful grupării paramilitare ruse Wagner Evgheni Prigojin, care contrazice astfel anunţuri ale Kremlinului potrivit cărora contraofensiva ucraineană este un eşec, relatează AFP. 

Galium,Verum,,Lady,Bedstraw,Or,Yellow,Bedstraw,Used,In,Alternative

Sânzienele/Drăgaica. Tradiții și superstiții. În credința populară, se spune că au puteri vindecătoare

Sânzienele sau Drăgaica sunt celebrate în calendarul popular la 24 iunie, fiind asociate sărbătorii creştine a Naşterii Sfântului Ioan Botezătorul. Sunt prilejuite, totodată, şi de solstiţiul de vară, ziua cea mai lungă a anului, care marchează mijlocul verii agrare.

diabet

Creștere alarmantă a cazurilor de diabet din toată lumea. În prezent, 529 de milioane de oameni suferă de această boală

Fiecare ţară din lume se va confrunta cu o creştere a numărului de cazuri de diabet în următorii 30 de ani în absenţa unor acţiuni în acest sens, conform unui nou studiu global, transmite Reuters.

Mircea Geoană. Profimedia

Mircea Geoană: "Transformarea României într-o ţară prosperă, respectată şi încrezătoare nu s-a produs. Ne zbatem încă la periferia Europei"

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, afirmă că România a intrat în criză de timp pentru că, deşi are "şansa unui deceniu unic, de mari transformări", ţara se zbate încă la periferia Europei, a ajuns la un "punct critic", iar dacă elitele politice nu înţeleg acest lucru, "toţi românii, vor da de pământ cu actualul sistem politic''.

politia-masina-3-2

Bărbat de 46 de ani, bătut și tâlhărit după ce și-a dat întâlnire cu două tinere

Un bărbat de 46 de ani, care şi-a dat întâlnire, prin intermediul unei aplicaţii de dating, cu două tinere, a fost bătut şi tâlhărit acesta și de un complice al lor. Cei trei i-au luat telefonul şi au făcut, prin intermediul acestuia, plăţi de mii de euro din conturile bărbatului. Toţi trei au fost reţinuţi.