Acum la Digi FM Cetin Rasit ALEXIA - INFINITURI

14927 articole scrise de Digi FM

Comienza en la Audiencia de Barcelona el juicio contra Dani Alves por agresi�n sexual

Dani Alves a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare. Ce sumă de bani are să-i dea victimei

Fostul fotbalist brazilian Daniel Alves a fost condamnat, joi, la patru ani şi jumătate de închisoare, plus cinci ani de libertate condiţionată, de către un tribunal din Barcelona, relatează AFP.

elton (1)

Galerie Foto Opt milioane de euro pentru o colecţie a lui Elton John la o licitaţie în New York

Obiectele lui Elton John au fost vândute miercuri pentru aproape 8 milioane de dolari la o licitaţie organizată la casa Christie's din New York, prima dintr-o serie dedicată artistului: mai mult de 200.000 de dolari pentru pianul cu coadă, aproape două milioane de dolari pentru tripticul lui Banksy.

Airbus,A320,American,Airlines,Flying,,11,May,,2022,,Sao,Paulo,

Video Un pasager a încercat să deschidă uşa avionului în timpul unui zbor cu destinația Chicago

Un avion al companiei American Airlines cu destinaţia Chicago s-a întors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, după ce unul dintre pasageri a încercat să deschidă uşa în timpul zborului, a anunţat presa americană.

Navalny reportedly dead in prison in St. Petersburg, Russia - 16 Feb 2024

Cum a murit Aleksei Navalnîi. Primele ipoteze indică o metodă de asasinat folosită de KGB

Liderul opoziției ruse Alexei Navalny a fost ucis cu un pumn în inimă, o tehnică folosită de agenții forțelor speciale ale KGB, după ce a fost expus la temperaturi scăzute timp de mai multe ore.

traian-basescu

Băsescu, reacție după anunțul comasării alegerilor: Se rupe sufletul în mine

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri că decizia coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale nu este una morală, potrivit Digi24.

Vlad Pascu

Începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri şi a rănit alţi trei în stațiunea 2 Mai

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul care drogat fiind a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, începe joi, la Judecătoria Mangalia.

mark rutte profimedia-0842359946

Mark Rutte, favorit pentru conducerea NATO. Ce ţări mai au reticenţe în privinţa lui

Premierul olandez Mark Rutte şi-a asigurat sprijinul a două treimi din ţările membre NATO pentru a conduce alianţa militară începând din cursul acestui an, au declarat miercuri pentru POLITICO doi oficiali de rang înalt din Alianţa Nord-Atlantică.

Ministerul Sănătății

Angajaţii din Sănătate pichetează joi sediile ministerelor Sănătăţii şi Muncii, fiind nemulţumiţi de majorarea salariilor cu doar 15%: „Acoperă doar inflația”

Angajaţii din Sănătate pichetează joi, sediile Ministerelor Sănătăţii şi Muncii, ei fiind nemulţumiţi de majorarea salariilor cu doar 15%, creştere despre care afirmă că acoperă numai parţial inflaţia şi este departe de nivelul acesteia din ultimii ani.