Acum la Digi FM E Bine Rău! RITA ORA - Praising You

16189 articole scrise de Digi FM

Spanish,National,Dish,Paella,With,Seafood,In,A,Special,Skillet

Sunt sau nu permise fructele de mare în perioada postului? Ce spun reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române: „Nu trebuie respinse total!”

Sunt sau nu permise fructele de mare în perioada postului? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți români, iar curiozitatea lor a fost satisfăcută de curând.

240418 Lille OSC vs Aston Villa goalkeeper Emiliano Martinez (1) of Aston Villa receives a yellow card from referee Ivan

Portarul lui Aston Villa a fost menținut pe teren, chiar dacă a primit al doilea cartonaș galben - Ce spune regulamentul

Emiliano Martinez, portarul echipei Aston Villa, a reușit o performanță uluitoare în meciul din sferturile de finală ale Conference League contra echipei Lille. Deși a primit două cartonașe galbene, regulamentul l-a salvat de la eliminare, permițându-i să devină eroul echipei sale.

ion tiriac si simona halep

Ion Țiriac: "Ar fi frumos ca Simona Halep să primească un wild card la JO drept compensaţie pentru ce a suferit fără vină atâta timp"

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv, să primească un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris drept compensaţie pentru ce a suferit fără vină.

costuri ale alimentelor din România vs. Japonia

Video Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală

Un japonez stabilit în România, a devenit viral pe TikTok după ce a postat un videoclip în care a arătat cât de mult a plătit pentru un coș de cumpărături în țara sa natală, Japonia. Influencerul a surprins publicul cu diferențele semnificative ale prețurilor alimentelor între cele două țări.

Shenzhen, China

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă. Milioane de persoane, expuse riscului de inundații

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de un proces de coborâre treptată a scoarţei terestre, ''de la moderat la sever''. Acest fenomen expune milioane de persoane riscului de inundaţii.

zapada judetul salaj magura priei

Foto De la 30°C și vreme de plajă, la 30 de cm de zăpadă și îngheț, toate într-o săptămână, în județul Sălaj

Stratul de zăpadă depus în ultimele zile în zonele mai înalte ale judeţului Sălaj variază de la câţiva centimetri până la 30 de centimetri pe vârful Măgura Priei, potrivit măsurătorilor realizate de cei de la Severe Weather Alert - Sălaj.

furt

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani, reținuți după ce i-au smuls unei femei două lănțișoare de la gât, într-un autobuz din București

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au fost reţinuţi după ce o femeie a reclamat că i-au fost smulse de la gât două lănţişoare, într-un autobuz, în Sectorul 5 al Capitalei.

elena gheorghe

Ce face Elena Gheorghe pentru a arăta perfect. Silueta ei e neschimbată de când a intrat în showbiz, deși e mama a doi copii

Elena Gheorghe are 38 de ani, o căsnicie frumoasă, doi copii pe care-i iubește ca pe ochii din cap și un parcurs constant în muzica românească. În plus, are o siluetă ca a unei puștoaice.