Acum la Digi FM Alex Vidia PUYA - PAHARUL SUS

15709 articole scrise de Digi FM

Cine este noua iubită a lui Philipp Plein

A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil

Philipp Plein, celebrul creator de modă german, care a avut o relație și cu Mădălina Ghenea, s-a despărțit de iubita lui, Lucia și trăiește o poveste de iubire cu Andreea Sasu, o tânără din România care îi va dărui și un copil.

Costin Dămășanu, psiholog

Video Secretele minții umane dezvăluite de un antrenor de creiere la Matinalul Digi FM

Psihologul Costin Dămășaru, antrenor de creiere, ne dezvăluie tainele minții umane și ne oferă sfaturi practice pentru o viață mai bună.

supermarket

Marcel Ciolacu: Semnalele primite din rândul societăţii arată că nu este oportună închiderea magazinelor în weekend

Semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Mâncare în tabără, catering, haleală, farfurie cu cartofi și friptură, bucătărie, alimente, hrană, autoservire, cantină

Capcane pentru rozătoare, șoareci morți, gândaci, mucegai și praf, descoperite în cantina unui liceu din Timișoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, după ce aceştia au găsit capcane pentru rozătoare şi chiar şoareci morţi, gândaci, mucegai, praf și alimente păstrate necorespunzător.

gabriela firea (2)

Gabriela Firea s-a pregătit trei ani și jumătate pentru un nou mandat de primar: "Politic s-a luat altă decizie. Am hotărât să rămân în politică și în PSD"

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că momentul prin care trece acum, după ce nu a fost desemnată candidat pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, reprezintă o ”restartare”.

Butelie de gaz/ Shutterstock

Un tânăr din Bistriţa-Năsăud s-a ales cu arsuri pe faţă şi mâini, după ce a încercat să verifice o butelie de gaz

Un tânăr de 25 de ani din comuna Maieru s-a ales cu arsuri pe faţă şi mâini după ce a încercat să verifice o butelie de gaz, potrivit datelor transmise, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Două cutremure de magnitudini 3,3 şi 3,1 pe Richter/ Shutterstock

Două cutremure s-au produs în zona Moldovei. Ce magnitudine au avut seismele

Două cutremure slabe s-au produs, joi dimineaţă, în zona Moldovei. Primul dintre acestea, cu magnitudinea de 3,3 a avut loc în judeţul Neamţ, iar al doilea, cu magnitudinea 2,4, s-a produs în zona Bacăului.

ambulanta-112-dsu-1

O porţiune din tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit peste o femeie. Victima a fost transportată la spital

O porţiune din tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit, joi, peste o femeie de 70 de ani. Victima a fost transportată la spital cu răni minore, iar alte zece persoane au ieşit din incintă. Magazinul a fost închis.