Acum la Digi FM SHAKIRA FEAT. DIZZEE RASCAL - Loca (Freemasons Radio Edit)

16483 articole scrise de Digi FM

iohannis-madrid

Iohannis, despre salariile poliţiştilor: Au fost aduşi la grila existentă. În educaţie, creşterea de 1.000 sau 400 lei este deja peste grila existentă acum în legea 153

Preşedintele Klaus Iohannis a explicat că majorările salariilor poliţiştilor şi ale dascălilor sunt două lucruri diferite. Şeful statului a explicat că poliţiştii au fost aduşi pe grija de salarizare din legea existentă a salarizării 153/2017, pentru că pentru această categorie profesională nu a fost rezolvat acest lucru, însă în educaţie Guvernul Ciucă a crescut grila până la maxim, anul trecut.

iohannis (2)

Klaus Iohannis: Sper ca dascălii să se întoarcă de marţi la şcoală; Guvernul le-a dat tot ce au cerut

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că greva a durat "un pic mult" şi speră ca dascălii să se întoarcă de marţi la şcoală, menţionând că Guvernul le-a dat tot ce au cerut.

ciuca

Ciucă, mesaj de Ziua Copilului: „Ca tată, ca bunic, dar şi ca prim-ministru, ştiu cât de important este pentru copii să se simtă protejaţi”

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul transmis de Ziua Copilului, că, în calitate de tată, bunic şi prim-ministru, ştie cât de important este pentru copii să se simtă protejaţi şi să fie încurajaţi să evolueze, subliniind că fără şcoală, evoluţia nu ar fi posibilă, dezvoltarea copiilor nu ar avea perspectivă.

INSTANT_GREVA_GENERALA_EDU_022_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Greva din educaţie va continua. Sindicatele resping din nou oferta Guvernului

Sindicatele din Educaţie au respins, joi, oferta Guvernului pentru încetarea protestelor iar greva din sector continuă, au anunţat joi liderii federațiilor sindicale, după consultările de la Guvern. 

Fiica Danielei Gyorfi a ajuns la spital după un episod de bullying în școală/ Facebook

Fiica Danielei Gyorfi a ajuns la spital după un episod de bullying în școală: „Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge”

Fiica Danielei Gyorfi a fost victima unui episod de bullying la școală, care a dus la internarea ei în spital. Maria a suferit agresiuni și insulte din partea colegilor săi, iar ca urmare, cântăreața a luat decizia de a o muta la o altă instituție de învățământ.

Vama Orașul Giurgiu, blocat de mașinile turiștilor care stau peste 3 ore la coadă

Orașul Giurgiu, blocat de mașinile turiștilor care stau peste 3 ore la coadă, ca să treacă granița în Bulgaria

În prima zi a minivacanței de 1 iunie și Rusalii, granița cu Bulgaria a fost extrem de aglomerată, cu trafic intens la vămile de la Giurgiu-Ruse, unde orașul a fost blocat de mașinile turiștilor. Timpul de așteptare a depășit trei ore, conform postărilor și filmărilor publicate pe Facebook de către turiști. Cu toate acestea, pagina Trafic online a site-ului Poliției de Frontieră a anunțat că timpii de așteptare la Giurgiu sunt de 120 de minute și că există 6 benzi deschise pentru ieșirea din țară.

Delfini acrobați filmați în mare, aproape de mal, lângă podul nou de la Agigea/ Captură Facebook

Delfini acrobați filmați în mare, aproape de mal, lângă podul nou de la Agigea

Imagini rare au fost filmate săptămâna trecută în Marea Neagră, foarte aproape de țărm, lângă podul nou de la Agigea. Filmările au fost postate pe pagina de Facebook Eforie Online și au devenit virale pe internet.

Iohannis, în drum spre summitul Comunităţii Politice Europene/ Twitter

Iohannis, în drum spre summitul Comunităţii Politice Europene: „E un moment oportun să arătăm că Republica Moldova nu e singură”

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Twitter, o fotografie în care apare în avion alături de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, în drum către summitul Comunităţii Politice Europene, care se va desfăşura în Republica Moldova.