Acum la Digi FM J P COOPER - Sing It With me - FT ASTRID

16483 articole scrise de Digi FM

bani romanesti

Guvernul, o nouă ofertă pentru cadrele didactice. Salariile ar putea fi majorate cu 1000 lei brut lunar

Guvernul va adopta, joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar, care reprezintă pentru personalul didactic un avans din creşterea pe viitoarea grilă, care se va regăsi in viitoarea lege de salarizare, care va fi aplicabilă de la 1 ianuarie 2024.

maia sandu facebook

Maia Sandu confirmă că va candida pentru un nou mandat prezidențial. Prioritatea ei este aderarea la Uniunea Europeană

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a confirmat într-un interviu acordat pentru Bloomberg că intenționează să candideze pentru un al doilea mandat prezidențial în alegerile de anul viitor. Ea și-a exprimat speranța că Republica Moldova va adera la Uniunea Europeană până în anul 2030. 

Orașul care le interzice românilor să-și vopsească casa așa cum vor/ Shutterstock

Orașul care le interzice românilor să-și vopsească casa așa cum vor. Ce amenzi pot plăti cetățenii dacă nu respectă legea

Administrația locală a aprobat un "Regulament local privind identitatea cromatică a clădirilor din municipiul Buzău", prin care se vor impune reguli cu privire la culorile utilizate la zugrăvirea fațadelor clădirilor istorice și de locuit. Proprietarii care utilizează culori inadecvate vor fi sancționați cu amenzi de până la 2.500 de lei.

O casieră din Suceava a fost condamnată la închisoare pentru că n-a scanat toate produsele unui client/ Shutterstock

O casieră din Suceava a fost condamnată la închisoare pentru că n-a scanat toate produsele unui client

O casieră din Suceava a primit o condamnare de un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru că nu a scanat toate produsele achiziționate de un client în timpul activității sale.

O directoare venită în inspecție a murit înghețată/ Shutterstock

O directoare venită în inspecție a murit înghețată. Femeia a rămas blocată în congelatorul dintr-un fast food

Nguyet Le, o mamă a patru copii în vârstă de 63 de ani și director general al sucursalei Arby's din New Iberia, Louisiana, a suferit un tragic accident în congelatorul fast-food-ului, care era defect încă din august 2022.

The,Earth,From,Space.,This,Image,Elements,Furnished,By,Nasa.

Astronomii au descoperit trei exoplanete observate de telescopul Kepler în ultimele sale zile de funcţionare

Mai mulţi astrofizicieni şi astronomi amatori au identificat unele dintre ultimele planete pe care telescopul Kepler, dezvoltat de NASA şi retras între timp din activitate, le-a observat pe durata ultimelor sale zile de funcţionare la finalul unei misiuni de aproape un deceniu, a anunţat marţi agenţia spaţială americană, citată de Xinhua.

Close,Up,Of,Female,Lips,Having,Hyaluronic,Acid,Lifting,By

Tânără din Bucureşti, reţinută după ce ar fi făcut altor femei injecţii cu acid hialuronic în buze, deşi nu avea pregătire. Mai multe tinere au ajuns la spital

O tânără de 23 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Bucureşti după ce, începând din anul 2022, ar fi desfăşurat activităţi de injectare de acid hialuronic în buze unor femei, contra cost, deşia ea nu avea studii medicale sau pregătire de medic estetician.

cutie cu haine

Ce a găsit o femeie în coletul în care se aștepta să fie hainele comandate online, pe care plătise 620 de lei

Un tânăr din Giurgiu este cercetat pentru înşelăciune, după ce, în loc de obiecte de îmbrăcăminte comandate, pe internet, de către o femeie din Alba, i-a trimis acesteia bidoane goale de vopsea şi haine uzate.