Acum la Digi FM Ramon Cotizo Benson Boone - Beautiful Things

16284 articole scrise de Digi FM

simona

Mouratoglou după noul anunţ ITIA legat de Halep: ”Această hărţuire depăşeşte mult limitele acceptabilului”

Antrenorul Patrick Mouratoglou consideră că Simona Halep, care se confruntă cu o nouă acuzaţie de încălcare a regulamentului antidoping, este victima unei “hărţuiri care depăşeşte mult limitele acceptabilului”.

Simona Halep

Simona Halep, acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping. Reacţia fostului lider WTA

Simona Halep a fost acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping, din cauza “neregulilor în paşaportul său biologic”.

berlusconi

Silvio Berlusconi, externat de la Spitalul San Raffaele din Milano, după şase săptămâni

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost externat vineri de la spitalul din Milano în care a fost internat în urmă cu şase săptămâni - din cauza unei leucemii şi unei infecţii pulmonare -, a constatat un fotograf AFP.

Paris,,Fr,,Jan,2023:,Paris,2024,Summer,Olympics,Flag,Waving

Cel mai scump pachet de ospitalitate pentru festivitatea de deschidere a JO 2024 costă 9.500 de euro

Cel mai scump pachet de ospitalitate pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris costă 9.500 de euro, plus taxe. De pe Pont de l'Alma, oferă o vedere panoramică de 360 grade, o cină de tip cocktail, cu şampanie selectă şi muzică live, în compania sportivilor olimpici, transmite EFE.

Înşelăciune pe internet în comerţul cu peleţi/ Shutterstock

Înşelăciune pe internet în comerţul cu peleţi. Un bărbat care posta anunţuri pe reţele de socializare trimitea facturi false prin care cerea avans de mii de lei

Un bărbat din Baloteşti, Ilfov, a fost reţinut de către poliţiştii dâmboviţeni care îl suspectează că a încercat să înşele două persoane prin intermediul unor anunţuri de vânzare postate pe internet, pe reţele de socializare. El susţinea că are de vânzare peleţi şi cerea celor interesaţi avans, emiţând, în schimbul banilor, facturi falsificate.

Porci

Aproape 14.000 de porci vor fi ucişi, după depistarea pestei porcine în judeţul Timiş

Două focare de pestă porcină au fost depistate în judeţul Timiş, unul la o fermă a companiei Smithfield şi altul într-o gospodărie. Urmează ca aproximativ 14.000 de porci să fie ucişi. Autorităţile au stabilit zone de protecţie şi de supraveghere.

Celulă de închisoare, pușcărie, penitenciar, deținuți, după gratii

Deţinut condamnat pentru trafic de droguri şi încarcerat la Penitenciarul Rahova, evadat de la un punct de lucru

Un deţinut condamnat la un an şi trei luni închisoare pentru trafic de droguri a evadat după ce a părăsit punctul de lucru unde se afla. El era încarcerat la Penitenciarul Rahova şi executa pedeapsa în regim deschis.

Bebeluș, naștere, nou-născut

Ce spune o moașă despre nașterea acasă în România: „Nu este o opțiune”

Adina Păun, membră Asociaţia Moașelor Independente, a declarat că România este departe de a avea sistemul logistic necesar naşterii acasă şi a precizat că acest lucru nu este o opţiune în România. Cristina Goaţă, avocat, a afirmat că este legea interzice medicilor, asistenţilor medicali şi moaşelor să asiste o naştere la domiciliu.