Acum la Digi FM Nono Semen SANTANA - Maria Maria

16342 articole scrise de Digi FM

Rep. Moldova

Aproape jumătate dintre români consideră că R. Moldova este mai apropiată de România și de UE

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP, majoritatea românilor consideră că Republica Moldova este mai apropiată de România și de Uniunea Europeană.

Bucharest,,Romania,-,October,18,,2022:,Romanian,Firefighters,(pompieri),During

Un incendiu a izbucnit marți la izolaţia unor conducte sanitare, la corpuri de clădire ale SJU Drobeta Turnu Severin. Acestea se aflau în reabilitare

Incendiul izbucnit, marţi seară, la izolaţia unor conducte din pereţii de separare a două corpuri de clădire ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, aflate în reabilitare, a fost stins joi dimineaţă.

mae

MAE: Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română. Este vorba despre un ostatic în Fâşia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că autorităţile israeliene au informat că o persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, care era ţinută ostatică în Fâşia Gaza, a murit. În prezent, două persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatice în Fâşia Gaza.

Dentistry,,Medicine,,Medical,Equipment,And,Stomatology,Concept,-,Interior,Of

Peste 1.100 de pacienţi ai unui stomatolog din Franța, chemați să se testeze pentru hepatită şi HIV

Peste 1.100 de pacienţi trataţi într-un cabinet stomatologic din Cherbourg, un oraş din vestul Franţei, au fost invitaţi să se supună unor teste de depistare a hepatitei B şi C, precum şi a virusului HIV, după ce au fost constatate "deficienţe grave" în timpul unei inspecţii.

Vara 2023 din Arctica, cea mai călduroasă din istoria măsurătorilor meteorologice/ Shutterstock

Vara 2023 din Arctica, cea mai călduroasă din istoria măsurătorilor meteorologice

Vara anului 2023 a fost cea mai călduroasă măsurată vreodată în Arctica, potrivit unui raport american de referinţă, care prezintă o imagine alarmantă asupra acestei regiuni a lumii, deosebit de expusă în faţa efectelor generate de schimbările climatice, informează AFP.

Havana,,Cuba,Downtown,Skyline,At,Dusk.

În Cuba, benzina este mai ieftină decât apa pentru cei care au dolari

Benzina vândută în Cuba, deja una dintre cele mai ieftine din lume, devine şi mai ieftină de la o zi la alta pentru cei care au dolari, în contextul în care moneda locală (peso) continuă să se deprecieze în raport cu dolarul american, transmite Reuters.

politist-1ecuson-politia-romana

Trei bărbaţi din Prahova, reţinuţi de poliţişti după ce ar fi sustras bijuterii în valoare de 98.000 euro

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti şi sunt cercetate pentru furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-un autoturism bijuterii în valoare de 98.000 de euro dar şi o sumă importantă de bani.

White House Press Briefing

Jake Sullivan, consilierul pentru securitate naţională de la Casa Albă, vine în Israel pe fondul tensiunilor legate de Gaza

Consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, este aşteptat în Israel pentru o vizită de două zile, joi şi vineri, urmând să se întâlnească cu premierul Benjamin Netanyahu, pe fondul eforturilor SUA de a face presiuni asupra Israelului ca să reducă bombardamentele "nediscriminatorii" din Gaza, relatează Reuters.