Acum la Digi FM Digi FM FELI - Ne Iubim

16341 articole scrise de Digi FM

Atac rusesc cu drone pe malul ucrainean al Dunării

MApN: A fost găsit un crater de 1,5 m adâncime după prăbuşirea unei drone, în atacul asupra porturilor ucrainene

O dronă militară rusă, folosită în atacul asupra infrastructurii portuare ucrainene, s-a prăbuşit în România, în zona Grindu, judeţul Tulcea. Prăbuşirea a provocat un crater de 1,5 metri adâncime, spune MApN.

Handcuffs,And,Wooden,Gavel.,Crime,And,Violence,Concept.

Doi bărbaţi din București au fost reţinuţi după ce ar fi vândut online îmbrăcăminte şi parfumuri ale unor mărci cunoscute, posibil contrafăcute

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce, împreună cu o femeie, ar fi comercializat online îmbrăcăminte şi parfumuri cu sigla unor mărci cunoscute, produse fiind însă, cel mai probabil, contrafăcute.

casa de 600 de ani avariata de un sofer de tir

Foto Un șofer român de TIR a distrus două clădiri istorice de 600 de ani, după ce a urmat instrucțiunile sistemului de navigație

Un camion de 40 de tone, condus de un șofer român, a provocat pagube semnificative în Solingen, Germania, după ce a rămas blocat într-o curte mică și a deteriorat un pod și două clădiri istorice, de 600 de ani.

Over,The,Shoulder,View,Of,A,Young,Female,Student,Using

Guvernul spaniol vrea să interzică telefoanele mobile în şcoli şi licee

Guvernul spaniol vrea să interzică telefoanele mobile în şcoli, colegii şi licee în faţa "preocupărilor" pe care acestea le suscită în rândul familiilor şi profesorilor, a anunţat executivul.

Bucharest,,Romania,-,July,06,,2015:,People,Travel,With,Subway

Ministerul Transporturilor a semnat autorizaţia pentru Magistrala 6 de metrou „1 Mai - Otopeni”, lotul 1 Mai - Tokyo

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a semnat miercuri autorizaţia de construire necesară pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de structură de rezistenţă la lotul 1.1 (1 Mai - Tokyo) din cadrul obiectivului ce va asigura legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă, prin intermediul Magistralei 6 ''1 Mai - Otopeni''.

Avioanele tactice de luptă F-16

Rusia ameninţă România: Dacă avioane F-16 folosite de Ucraina decolează de pe teritoriul României, Moscova va considera că România participă la conflict şi va lua măsuri

Într-o declarație transmisă prin intermediul rețelelor sociale, Ambasada Federației Ruse în România a avertizat că Rusia va considera România ca fiind parte a conflictului din Ucraina dacă avioane F-16 ucrainene vor decola de pe teritoriul românesc.

Trotinetă electrică/ Shutterstock

Un bărbat din Paris, care se afla pe trotinetă, a lovit intenţionat un pieton şi a murit în urma impactului

Ceea ce ar fi putut fi o simplă ceartă pe străzile din Paris s-a transformat într-o tragedie: în seara zilei de marţi o altercaţie între pasagerul unei trotinete electrice şi un pieton, în arondismentul 14 al capitalei franceze, a scăpat de sub control.

Rep. Moldova

Aproape jumătate dintre români consideră că R. Moldova este mai apropiată de România și de UE

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP, majoritatea românilor consideră că Republica Moldova este mai apropiată de România și de Uniunea Europeană.