Acum la Digi FM Alice Tudor INNA FEAT. VINKA - Bebe

16645 articole scrise de Digi FM

Horia Constantinescu/ Foto: Facebook

Şeful ANPC, după ce a promovat Ferma Dacilor: „A mi se transfera vina altor autorităţi numai pentru că dă bine mi se pare jenant”

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a afirmat pe pagina sa de Facebook, după ce a promovat pensiunea Ferma Dacilor, unde şase persoane au murit într-un incendiu, că de la ce a mâncat acolo şi promovarea produselor româneşti până la incendiu “numai în mintea unora pot fi făcute legături”. El a precizat că a i se transfera vina altor autorităţi “numai pentru că dă bine mi se pare jenant”.

Incendiu de proporții la o pensiune din Prahova. Credit foto: ISU Prahova

Incendiu la pensiunea Ferma Dacilor. A fost găsită a şaptea victimă, un copil

Cadavrul carbonizat al unui copil a fost găsit miercuri dimineaţă, la pensiunea ferma Dacilor, din judeţul Prahova, afectată de un puternic incendiu.

Shakira are o statuie în oraşul natal Barranquilla din Columbia/ Profimedia

Shakira, onorată în orașul său natal. Cântăreața are o statuie în Barranquilla: „Şolduri care nu mint”

Cântăreaţa Shakira a fost imortalizată într-o statuie dezvelită, marţi, în oraşul său natal Barranquilla, în Columbia. Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare, potrivit AFP.

Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:112,Emergency,Number,On,A,Fire,Fighter

Incendiu la o garsonieră din Deva. 13 persoane, între care doi copii, au fost evacuate. O femeie, transportată la spital cu intoxicaţie cu fum

Pompierii din Deva au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a izbucnit la o garsonieră. 13 persoane, între care doi copii, au fost evacuate, iar o femeie a fost transportată la spital cu intoxicaţie cu fum.

O tânără de 23 de ani din Florida, ucisă de fratele ei adolescent/ Shutterstock

O tânără de 23 de ani din Florida, ucisă de fratele ei adolescent. Totul a pornit de la o dispută despre cine primea mai multe cadouri de Crăciun

Doi fraţi adolescenţi – de 14 şi 15 ani – sunt cercetaţi în Florida, după ce sora lor a fost împuşcată şi a murit în timpul unei dispute legate de cadourile de Crăciun, transmite BBC.

Lee Sun-kyun/ Profimedia

Actorul Lee Sun-kyun, din filmul ”Parazit”, câștigător al premiului Oscar, a fost găsit mort

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul ”Parasite / Parazit”, premiat cu Oscar, a fost găsit mort, anunţă presa locală, care citează poliţia, transmite BBC.

Sfântul Ștefan

Sfântul Ştefan este sărbătorit de creştini în a treia zi de Crăciun. Primul sfânt care a vestit şi a mărturisit credinţa în Hristos

Sfântul Ştefan, primul care a vestit şi a mărturisit credinţa în Hristos, devenind primul martir al Bisericii, este sărbătorit de creştini în a treia zi de Crăciun.

Incendiu la o pensiune din Prahova

Una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor, junior la CSA Steaua. Precizările Clubului Sportiv al Armatei

CSA Steaua a precizat, marţi seară, că una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a Clubului Sportiv al Armatei.