Acum la Digi FM BRUNO MARS - The lazy song

16636 articole scrise de Digi FM

Incendiu la o pensiune din Prahova

Cel puțin cinci morți în urma incendiului puternic izbucnit la o pensiune din Prahova. Ce au găsit inspectorii ISU în 2019

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Prahova făcuseră în anul 2019 un control pe fond la pensiunea din Tohani Ferma Dacilor, care a ars duminică dimineaţă. La acel moment, reprezentanţii unităţii de cazare nu au pus la dispoziţie documente din care sa rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu.

Rusia

Moscova confirmă avarierea unei nave de război după un atac al Ucrainei asupra Crimeei

Ministerul rus al Apărării a confirmat avarierea uneia dintre navele sale de război în urma unui atac ucrainean care a vizat un port în Peninsula Crimeea de la Marea Neagră ocupată de Rusia, informează marţi agenţia DPA.

pele

Pele ar fi fost foarte trist să vadă situaţia actuală a fotbalului brazilian, spune fiul său, Edinho

"Dacă tata ar fi fost aici şi în acest an, cu siguranţă ar fi fi fost foarte trist din cauza situaţiei cu care se confruntă fotbalul brazilian", a declarat, pentru AFP, Edinho, unul dintre copiii regretatului Pele, cu câteva zile înainte de comemorarea unui an de la decesul "regelui".

Beyonce

Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria a fost distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun

Casa în care cântăreaţa americană Beyonce şi-a petrecut primii ani ai copilăriei a fost mistuită de flăcările unui incendiu care s-a produs în ziua de Crăciun, informează DPA.

Card bancar

2023, unul din cei mai dificil ani pentru angajaţii băncilor după criza financiară

Băncile din întreaga lume au eliminat peste 60.000 de posturi în 2023, care a fost unul din anii cu cele mai mari disponibilizări în sectorul bancar după criza financiară mondială, informează Financial Times.

Contrabandă cu țigări,pachete de tutun

Peste 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu ajutorul câinelui Ebasa

Autorităţile de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Bucureşti Henri Coandă au descoperit în bagajele a trei persoane de sex feminin, cetăţeni bulgari, peste 4.000 de pachete cu ţigări, pe care acestea încercau să le introducă ilegal în România.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil

Cine este socrul lui Ianis Hagi. Cu ce se ocupă tatăl milionar al Elenei Tănase

Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase, chiar în ziua de Crăciun, iar la evenimentul grandios au participat aproximativ 400 de persoane.

andreea marin si adrian brancoveanu (1)

Andreea Marin, declarații privind relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu: „Poate că durerea a fost cea care ne-a unit”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproape șase ani, iar acum fosta prezentatoare a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiesc, mărturisind că au fost uniți de durere.