Acum la Digi FM Marius Dobre ANDIA - De la dela

15699 articole scrise de Digi FM

Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An

Doi soţi au murit, iar fiica lor de 14 ani a ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier în Caraş-Severin

O adolescentă de 14 ani a ajuns de la spital, iar părinţii ei au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc vineri seară în judeţul Caraş-Severin, în localitatea Grădinari. 

Closeup,Of,Car,Tires,In,Winter,On,The,Road,Covered

Circulaţie rutieră în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri naţionale. Ninsori și viscol în jumătate de țară

UPDATE. 21:29. Traficul era îngreunat sâmbătă seară pe mai multe drumuri din judeţul Galaţi. Carosabilul fiind acoperit cu zăpadă şi polei, în multe zone. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Costel Fotea, cea mai mare problemă o reprezintă vântul care suflă puternic şi viscoleşte zăpada, aducând-o pe şosele.

European,Union,Flag,In,Front,Of,The,Berlaymont,Building,(european

Uniunea Europeană acuză Rusia de o ”instrumentalizare” a migranţilor la frontiera cu Finlanda

Comisia Europeană (CE) constată ”o creştere a sosirilor” de migranţi la frontiera Finlandei cu Rusia şi denunţă o ”instrumentalizare ruşinoasă” a acestora de către Moscova, după ce Finlanda şi-a închis frontiera cu Rusia, relatează AFP.

ambulanta

O femeie a fost accidentată mortal de o betonieră, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

O femeie a fost accidentată mortal, vineri, 17 noiembrie, de o betonieră, pe o stradă din municipiul Sibiu, echipajul medical constatând că aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa. Poliţiştii afirmă că accidentul a avut loc la o trecere de pietoni cu semafor care era în funcţiune, astfel că fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

politie

O adolescentă din Bacău, dată dispărută de familie, a fost găsită în Miercurea Ciuc. Plecase de bunăvoie de acasă

Poliţiştii din Bacău au făcut publice fotografia şi semnalmentele unei adolescente în vârstă de 13 ani a cărei familie i-a anunţat dispariţia, vineri. Conform Poliţiei, fata a plecat voluntar de acasă. Ea a fost găsită la Miercurea Ciuc, nefiind victima vreunei infracţiuni.

Ennosuke Ichikawa (2)

Galerie Foto Un celebru actor japonez de kabuki a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru sinuciderea asistată a părinţilor săi

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de teatru kabuki din Japonia a fost condamnat vineri la închisoare cu suspendare pentru că a ajutat la sinuciderea părinţilor săi, un caz care a zguduit lumea japoneză a artelor tradiţionale, transmite AFP.

femeie soldat tinuta ostatica de hamas

Israelul a recuperat cadavrul unei tinere caporal de 19 ani. Fusese luată ostatică și Hamas spune că a murit într-un bombardament israelian

Armata israeliană a anunţat că trupele sale aflate în Fâşia Gaza au găsit cadavrul unei femei soldat care fusese capturată în viaţă de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie.

Sorin-Grindeanu-01

10 kilometri din lotul 2 al autostrăzii A0 vor fi daţi în circulaţie în această lună. Până la finalul anului vor fi terminate lucrările la 44 de kilometri din A0

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că în această lună vor fi daţi în circulaţie zece kilometri din lotul 2 al A0, iar până la finalul anului vor fi încheiate lucrările la 44 de kilometri din cei aproximativ 100 ai autostrăzii.