Acum la Digi FM LIVE - ON AIR

16341 articole scrise de Digi FM

King Charles III celebrates his 75th birthday in London, UK **FILE PHOTOS**

Prinţul Harry obţine condamnarea unui tabloid britanic pentru interceptări telefonice: Sentinţa îmi dă dreptate şi îmi oferă încredere

Înalta Curte din Marea Britanie a decis vineri că prinţul Harry a fost victima pirateriei telefonului său mobil de către Mirror Group Newspapers şi i-a acordat daune de 140.600 de lire sterline (aproximativ 164.000 de euro).

Intervenţie a pompierilor în apropiere de Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 18 tone de combustibil riscă să cadă de pe un trailer/ Foto: News.ro

Intervenţie a pompierilor în apropiere de Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 18 tone de combustibil riscă să cadă de pe un trailer

Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au intervenit, vineri după amiază, pe DN 1 A, în localitatea Corlăteşti, situată în apropiere de Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 18 tone de motorină care era transportată pe un trailer s-a desprins din sistemele cu care era asigurată şi riscă să cadă de pe platformă.

grenade consiliul local

Un consilier local a detonat trei grenade în timpul unei ședințe, în Ucraina

Un consilier din Transcarpatia a detonat mai multe grenade în timpul unei ședințe de consiliu local, rănind 26 de persoane, dintre care șase în stare gravă.

Cinci tineri din Buzău au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat/ Foto: News.ro

Cinci tineri din Buzău au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Cinci tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani au ajuns, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu diferite răni după ce mașina cu care se deplasau a fost scăpată de sub control şi s-a răsturnat pe DN 1B, la Merei.

radu paraschivescu

Video Ce notă îi dă Radu Paraschivescu președintelui Klaus Iohannis pentru activitatea sa din anul 2023: „Acum 3 ani spunea Jó napot kívánok, PSD!”

Radu Paraschivescu, jurnalist și scriitor român, vorbește în podcastul ExtraMatinal despre activitatea președintelui României, Klaus Iohannis, în anul 2023.

DC: President Biden and the First Lady Depart the White House, Washington, District of Columbia, USA - 28 Nov 2023

Jill Biden, în centrul unui scandal după ce difuzează un clip de Crăciun cu o trupă de step

Prima Doamnă a Statelor Unite Jill Biden se află în centrul unui scandal, după ce a publicat pe reţele de socializare un scurt clip video de Crăciun, relatează Paris Match.

Ambulance,Emergency,Service,Car,On,The,Streets,Of,Bucharest,During

Trei răniţi, în urma unei explozii produse într-un apartament din municipiul Bacău

Trei persoane au fost rănite, vineri, după o explozie produsă într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Bacău. Zeci de locatari ai blocului au părăsit imobilul în urma evenimentului care a distrus parţial apartamentul.

Alexander De Croo

Viktor Orban, luat la rost de premierul Belgiei: „Dacă nu vă opuneţi prin veto, trebuie să vă ţineţi gura închisă după aceea”