Acum la Digi FM Retro Matinal SNOOP DOG - Drop It Like It s Hot

16348 articole scrise de Digi FM

Vremea de Crăciun și Revelion/ Shutterstock

Vremea de Crăciun și Revelion. Temperaturi mai ridicate până la jumătatea lunii ianuarie 2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în toată ţara de Crăciun, de Revelion şi până la jumătatea lunii ianuarie, relevă prognozele făcute publice vineri de meteorologi.

Cutremur, seism, mișcare telurică

Cutremur cu magnitudinea 3,6 în judeţul Buzău, vineri dimineaţa

Un cutremur slab cu magnitudinea 3,6 s-a produs vineri dimineaţa, la ora 4:16, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Simona Halep

Simona Halep despre o eventuală menţinere a suspendării sale: „Probabil va fi sfârşitul carierei”

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Euronews, că dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menţine decizia de suspendare a sa pe patru ani aceasta va însemna sfârşitul carierei sale.

Flags,Of,Usa,And,Finland.,Linen,Flags,Close-up.,Flag,Made

Finlanda va semna cu SUA un acord militar care oferă trupelor americane acces la infrastructura sa de apărare

Finlanda, ultima ţară devenită membră a NATO şi care împarte o lungă frontieră cu Rusia, va semna luni cu SUA un vast acord de cooperare în domeniul apărării, ce va stabili cadrul desfăşurării de trupe şi echipamente militare americane şi va oferi Statelor Unite un acces militar larg pe teritoriul finlandez, a anunţat joi guvernul de la Helsinki, potrivit Reuters.

Ambulance,Emergency,Service,Car,On,The,Streets,Of,Bucharest,During

Un copil de 11 ani din București s-a aruncat de la etajul 3 al școlii în care învăța

Un copil de 11 ani, elev în clasa a cincea, a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al școlii în care învăța.

EP-051364A_Tajani_Brexit

Sticle cu apă contaminată au fost distribuite în Parlamentul European de la Strasbourg. Eurodeputaţii au fost avertizaţi prin SMS să nu bea

Membrii Parlamentului European de la Strasbourg au fost avertizaţi joi să nu bea apă din sticlele distribuite în interiorul hemiciclului, după ce câteva persoane s-au îmbolnăvit din cauza unei presupuse contaminări, relatează Politico.eu într-un articol cu supratitlul "Watergate".

Highway,2,Bucharest,-,Constanta,,Romania,-,10,August,,2021:

Doi şoferi din Prahova au fost prinşi în flagrant în timp ce furau dintr-o cisternă aproape o tonă de combustibil

Jandarmii prahoveni au prins în flagrant doi şoferi de TIR care furau combustibil dintr-o cisternă, transferându-l în cea de-a doua. Până la sosirea jandarmilor, cei doi reuşiseră să sustragă aproape o tonă de combustibil lichid uşor.

Michael Schumacher

Zece ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Greșelile care ar fi fost comise în ziua tragediei, potrivit unui instructor de schi

Un instructor de schi prezent la locul accidentului de la Méribel din 2013 a vorbit spre două greşeli care au fost făcute în ziua respectivă, într-un documentar care va fi difuzat în curând de canalul ARD, relatează Le Figaro.