Acum la Digi FM Digi FM Benson Boone - Beautiful Things

16341 articole scrise de Digi FM

Viktor,Orban,,Hungary's,Prime,Minister,Arrives,For,A,Meeting,With

Ungaria blochează o finanțare de 50 de miliarde de euro din partea UE pentru Ucraina

Ungaria a blocat un ajutor de 50 de miliarde de euro din partea UE pentru Ucraina, la câteva ore după ce s-a ajuns la un acord privind începerea negocierilor de aderare, transmite BBC.

Pistol pe masă

Un român a găsit mort la scurt timp după ce și-a împușcat partenera, o manichiuristă bulgăroaică, într-un coafor la Ruse

O femeie a fost rănită prin împuşcare miercuri seara, la Ruse, într-un incident violent şi de coerciţie, de către un bărbat - identificat ca fiind de origine română - care avea o relaţie cu femeia, într-o altercaţie într-un salon, relatează Novinite.com.

La Rochelle Fiction Festival - Day 4 - France - 17 Sep 2022

Isabelle Adjani, condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 250.000 de euro

Tribunalul penal din Paris a condamnat-o joi pe actriţa Isabelle Adjani la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 250.000 de euro, la două luni după un proces pentru fraudă fiscală desfăşurat în absenţa sa.

Lionel Messi football jerseys sell for combined $7.8 million USD

Tricourile purtate de Messi la CM 2022, vândute la licitaţie cu 7,8 milioane de dolari

Un set de tricouri purtate de Lionel Messi în campania victorioasă a Argentinei la Cupa Mondială de fotbal din 2022 din Qatar, inclusiv cel din finala câştigată în faţa Franţei, a fost vândut cu 7,8 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii organizate joi de Sotheby's.

Andre Braugher/ Profimedia

Cauza morţii actorului Andre Braugher, dezvăluită

Purtătoarea de cuvânt a actorului Andre Braugher a dezvăluit că acesta a murit din cauza unui cancer pulmonar. Aceasta a mai declarat că boala a fost diagnosticată cu doar câteva luni în urmă.

Patru presupuşi membri ai Hamas, arestaţi la Berlin şi Rotterdam/ Foto: Shutterstock

Patru presupuşi membri ai Hamas, arestaţi la Berlin şi Rotterdam sub suspiciunea că pregăteau atentate

Procurorii au arestat joi patru presupuşi membri ai Hamas, trei la Berlin şi unul la Rotterdam, sub suspiciunea că ar fi membri ai unei organizaţii teroriste străine, relatează dpa şi AFP.

Autostrăzile din China, închise temporar din cauza temperaturilor scăzute/ Profimedia

Autostrăzile din China, închise temporar din cauza temperaturilor scăzute. Străzile au fost acoperite de zăpadă și gheață

Autorităţile chineze au limitat vineri circulaţia pe autostrăzile din mai multe provincii, după ce vehiculele s-au ciocnit pe porţiuni de gheaţă, în timp ce temperaturile au coborât sub zero grade în cea mai mare parte a ţării, transmite Reuters.

Un băiat britanic, care era dispărut de şase ani, a fost găsit în Franţa/ Imagine ilustrativă Shutterstock

Un băiat britanic, care era dispărut de şase ani, a fost găsit în Franţa. Mama sa l-a pierdut într-o vacanță în Spania

Un băiat britanic a cărui locaţie era necunoscută de şase ani a fost găsit într-o regiune din sud-vestul Franţei. El a dispărut în timpul unei vacanţe în care a plecat cu mama şi bunicul său, cei doi neavând custodia lui, transmite presa internaţională.