Acum la Digi FM MINELLI - Bug a Boo

16594 articole scrise de Digi FM

Crowd,Of,People,Walking,On,The,Sidewalk,In,Bucharest,,Romania

60% dintre români, mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de felul în care trăiesc, potrivit unui sondaj IRES

Aproape două treimi (60%) dintre români se declară mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de felul în care trăiesc, în timp ce doar 5% spun că au tot ce le trebuie, iar 6% afirmă că au suferit de foame, conform unui sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), citat de Agerpres.

Brexit

Un bărbat britanic de 28 de ani, născut și crescut în Marea Britanie, riscă să fie deportat în Portugalia

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din Marea Britanie și care nu a părăsit niciodată țara, se află în situația iminentă de a fi trimis în Portugalia, de unde părinții săi au emigrat acum peste 30 de ani, conform informațiilor furnizate de The Guardian.

Gigi Becali

Gigi Becali, despre operațiile estetice la care apelează vedetele: „O operă drăcească” De ce nu și-ar face niciodată

Gigi Becali este cunoscut pentru declarațiile explozive pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar acum a abordat un alt subiect controversat și, anume, operațiile estetice.

mtii fagaras

Foto Munții Făgăraș, fotografiați din Cluj, de la o distanță de sute de kilometri

Un pasionat al muntelui a capturat imagini uimitoare ale Munților Făgăraș de la o distanță de sute de kilometri, situându-se pe Muntele Mare din județul Cluj.

profimedia-0831174757

Ekaterina Dunţova, a cărei candidatură la Kremlin a fost respinsă, anunţă înfiinţarea unui partid

O rusoaică, Ekaterina Dunţova, a cărei candidatură în alegerile prezidenţiale din martie a fost respinsă, a anunţat că vrea să înfiinţeze un partid al ”tuturor celor care sunt în favoarea păcii, libertăţii şi democraţiei”, relatează AFP.

Vizual CP_Digi World_28 decembrie 2023

Digi World propune o incursiune fascinantă în universul celulelor stem și al tehnologiei CRISPR

Două ediții speciale Digi World sunt programate în premieră, vineri, 29 decembrie, pentru a încânta publicul pasionat de explorarea granițelor cunoașterii științifice și a poveștilor umane extraordinare. Protagoniștii de marcă ai celui mai recent episod, "ZONA DE RISC. BIOCOD”, dr. Felician Stăncioiu, medic și cercetător, și dr. Bogdan Ivănescu, fondatorul platformei "Doctor MiT", se vor alătura profesorului Alexandru Mironov în platoul celebrului talk-show de știință, Digipedia, începând cu ora 21:00, într-un dialog inedit despre medicina viitorului.

incendiu ferma dacilor

Incendiul de la Ferma Dacilor. Şeful ISU Prahova a cerut eliberarea din funcţie

Şeful ISU Prahova colonel Nicolae Tudoroiu a cerut eliberarea din funcţie pentru a nu exista suspiciuni în ceea ce priveşte ancheta aflată în derulare cu privire la incendiul produs la Ferma Dacilor, din localitatea prahoveană Tohani, unde opt oameni au murit carbonizaţi, iar alţi doi au fost răniţi.

elevi, scoala

Calendarul anului școlar 2024-2025. Cursurile încep pe 9 septembrie 2024 și se încheie pe 20 iunie 2025

Ministerul Educaţiei propune ca anul şcolar 2024 – 2025 să înceapă la 9 septembrie 2024 şi să se încheie la 20 iunie 2025, iar ordinul de ministru cu această structură se află în consultare publică.