Acum la Digi FM Marius Dobre SMILEY - CULOAREA TA

16817 articole scrise de Digi FM

Deea și Dinu Maxer

Tatăl Deei Maxer, comentariu neașteptat despre fostul lui ginere: „A scăpat de domnul Fitze, chinul vieții ei!”

A trecut aproape un an de când Deea și Dinu Maxer au dezvăluit că s-au separat, iar acum tatăl artistei, Romeo, a făcut declarații neașteptate despre fostul lui ginere.

Imaginile cu un câine legat de mașină, pe o stradă din Prahova/ Foto: Captură video Youtube

Imaginile cu un câine legat de mașină, pe o stradă din Prahova, au creat controverse: „E un exemplar mare, doar așa îl puteam scoate la plimbare”

Un câine a fost surprins în timp ce era „plimbat” de stăpânul său, însă nu într-un mod obișnuit, ci legat cu lesa de mașină. Imaginile au fost realizate în comuna Târgșoru Vechi. 

Mașină de poliție

Ce au descoperit oamenii legii în apartamentul fostului polițist care a intrat peste o femeie în casă și s-a baricadat ore bune înăuntru

Iată ce au descoperit polițiștii, în urma unei percheziţii în casa bărbatului care a intrat peste o femeie în casă.

Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat din cauza vântului puternic, în județul Galați. Planul roșu de intervenție a fost activat

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat, în nordul judeţului Galaţi, din cauza vântului puternic. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Un fragment al uşii avionului deținut de Alaska Airlines, care s-a desprins în timpul zborului vineri, găsit într-o grădină de către un profesor din Portland/ Foto: Twitter

Un fragment al uşii avionului deținut de Alaska Airlines, care s-a desprins în timpul zborului vineri, găsit într-o grădină de către un profesor din Portland

Un profesor de la Portland, în statul american Oregon, Bob, a găsit un fragment din uşa unui avion de tip Boeing 737 aparţinând Alaska Airlines în grădină, după ce aceasta s-a desprins vineri, în timpul unui zbor, scrie presa, relatează AFP.

trump

Momentul când Trump îl imită şi-l ironizează pe Macron într-un miting în Iowa. Imaginile sunt virale 

Fostul preşedinte american Donald Trump l-a imitat pe preşedintele francez Emmanuel Macron într-un miting electoral, în weekend, în Iowa, unde şi-a lăudat calităţile de negociator povestind un apel telefonic cu liderul francez în urmă cu mai mulţi ani, scrie presa franceză.

Sick,Little,Girl,At,Home

Ministerul Sănătăţii, recomandări pentru părinţi: „Nu mai trimiteți copiii la școală dacă prezintă simptome respiratorii!”

Ministerul Sănătăţii face recomandări pentru prevenirea/limitarea îmbolnăvirilor prin gripă şi alte viroze respiratorii, odată cu reluarea cursurilor şcolare. Printre măsurile recomandate se numără aerisirea frecventă a sălilor de clasă, curăţenia şi dezinfecţia suprafeţelor înaintea începerii cursurilor, asigurarea cu materiale pentru igiena mâinilor (săpun lichid, substanţe dezinfectante şi prosoape de hârtie), precum şi pentru curăţenia şi dezinfecţia sălilor de clasă.

iarna

Cum va fi vremea în toate zonele țării, în următoarele două săptămâni. Temperaturile scad drastic

Regimul termic estimat în următoarele două săptămâni (8 - 21 ianuarie) va caracteriza, în general, o vreme rece, deşi temperaturile vor fi apropiate de normele perioadei.