Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

16817 articole scrise de Digi FM

Mașină de poliție

Un fost polițist din București a spart geamul apartamentului vecinei și s-a baricadat în locuința ei. Negociatorii l-au scos după mai bine de 7 ore

Un fost polițist s-a baricadat în apartamentul unei vecine, după ce i-a spart geamul și a intrat în locuință. Mai mult, a și amenințat-o pe aceasta. Disperată, femeia a sunat la 112 cu puțin înainte de 6 dimineața. Mai mult, în casă se afla și soțul acesteia, care este imobilizat la pat.

ninsoare vreme rea profimedia-0647123206

Iarna pune stăpânire pe România. Restricţii de circulaţie instituite pe drumuri din Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui, din cauza vremii

Două sectoare de drum naţional din judeţele Neamţ şi Vrancea au fost închise din cauza vremii, iar pe în Neamţ şi Vaslui, pe alte două drumuri naţionale au fost instituite restricţii de tonaj.

dinu cernescu

Regizorul Dinu Cernescu a murit la vârsta de 88 de ani

Regizorul Dinu Cernescu a murit la vârsta de 88 de ani, a anunţat Teatrul Bulandra.

biserica catolica

Un înalt oficial al Vaticanului pledează pentru ca preoţilor să li se permită să se căsătorească

Biserica Romano-Catolică ar trebui să se "gândească serios" la posibilitatea de a permite preoţilor să se căsătorească, a declarat un înalt oficial al Vaticanului şi consilier al Papei Francisc.

Roya Heshamti/ Foto: Twitter

O iraniancă a primit 74 de lovituri de bici şi o amendă după ce a publicat pe reţele de socializare o fotografie în care nu purta vălul

O iraniancă, Roya Heshamti, a primit 74 de lovituri de bici din cauză că a ”adus atingere moravurilor publice” şi a fost condamnată la plata unei amenzi din cauza nepurtării vălului, anunţă Autoritatea judiciară, relatează AFP.

Avalanșă

Doi excursionişti italieni au murit după ce au fost surprinşi de o avalanşă în Alpi

Echipele de salvatori montani au descoperit trupurile neînsufleţite ale celor doi excursionişti italieni care au fost surprinşi de o avalanşă produsă duminică în Munţii Alpi, în apropierea graniţei dintre Italia şi Elveţia, informează Reuters.

Cel mai periculos infractor al Ecuadorului a dispărut din închisoare/ Foto: X

Cel mai periculos infractor al Ecuadorului a dispărut din închisoare

Cel mai periculos infractor al Ecuadorului, liderul grupării Los Choneros, a dispărut din închisoarea în care era deţinut, au anunţat duminică autorităţile, care au lansat o operaţiune pentru a-l localiza, relatează Reuters.

Ninsori pe drumuri

Infotrafic, avertisment pentru români: „Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din 12 judeţe”

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Covasna, Gorj, Harghita, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Vaslui şi Vrancea, iar pe DN 24B, între localităţile Albiţa şi Huşi, judeţul Vaslui, a fost instituită restricţie de circulaţie pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, având în vedere fenomenele meteo.