Acum la Digi FM Marius Dobre SMILEY - CULOAREA TA

16817 articole scrise de Digi FM

Mai multe maşini, blocate în zăpadă în cursul nopţii în Galaţi/ News.ro 

Mai multe maşini, inclusiv cu copii, au rămas blocate în zăpadă în cursul nopţii în Galaţi 

Mai multe autoturisme au rămas blocate în zăpadă în cursul nopţii de luni spre marţi, în judeţul Galaţi, din cauza vântului şi a ninsorii, fiind necesară intervenţia drumarilor pentru ca acestea să-şi continue drumul sau pentru ca pasagerii sa fie duşi la adăpost. În maşinile rămase înzăpezite s-au aflat şi copii.

Sală de clasă, școală, cursuri, elevi, educație

Toate școlile din Iaşi, închise azi din cauza viscolului: „Siguranța cetățenilor trebuie să primeze”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a anunţat luni, 8 ianuarie, suspendarea cursurilor în toate unităţile de învățământ din județul Iaşi, din cauza viscolului.

florin citu functionare coalitie digi24

Florin Cîţu: L-aş susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, este cea mai bună opțiune

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că l-ar susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, el precizând că el este cea mai bună opţiune, mai ales când vede că o parte din PNL Bucureşti s-ar duce lângă PSD. ”Poate PNL, tot aşa, cu dreapta unită, poate să dea preşedintele României”, a mai spus Cîţu.

Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitale/ Foto: News.ro.

Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate. Traficul în zonă este oprit

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenţei. Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt victime. Incendiul a fost localizat.

Franz Beckenbauer

Franz Beckenbauer, cel mai mare fotbalist al Germaniei, a murit la 78 de ani. „Oamenii spun că fotbalul este un drog. Eu spun că este o pasiune, o dorinţă”, spunea el

Federaţia germană de fotbal (DFB) a anunţat luni seară că a încetat din viaţă, la vârsta de 78 de ani, legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, scrie AFP.

Ambulanță, pompierii SMURD

Microbuzul care s-a răsturnat în județul Galați făcea curse București-Chișinău. O femeie a ajuns la spital, ceilalți pasagerilor s-au urcat în alt microbuz

Microbuzul cu 17 persoane răsturnat luni, pe DN 24, între localităţile Gara Berheci şi Priponeşti din judeţul Galaţi, efectua curse Bucureşti-Chişinău.

Pope Francis leads the general audience at Paul VI Audience Hall

Papa cere interzicerea universală a mamelor surogat, o practică pe care o consideră "deplorabilă"

Papa Francisc a cerut luni interzicerea la nivel mondial a conceperii copiilor prin intermediul mamelor surogat, calificând această practică drept "deplorabilă" şi o încălcare gravă a demnităţii femeii şi a copilului, relatează Reuters.

Ronald Gavril și Anamaria Prodan/ Foto: Instagram

Anamaria Prodan, extrem de fericită cu noul ei iubit. Primele declarații despre relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan este o femeie împlinită de când a apărut în viața ei Ronald Gavril. După ce au făcut publice primele fotografii împreună, impresara a făcut și primele declarații, dezvăluind că este foarte fericită și că trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de marele sportiv.