Acum la Digi FM Marius Dobre DUA LIPA - Physical

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Eric E Schmitt

Interviu exclusiv - Eric Emmanuel Schmitt la Digicult

Eric Emmanuel Schmitt, este unul dintre cei mai apreciați scriitori și dramaturgi contemporani. Cărţile lui sunt traduse în peste 40 de limbi. În România, autorul francez este unul dintre cei mai publicaţi, dar şi cei mai citiţi scriitori contemporani. Succesul său extraordinar se datorează nu doar talentului, ci şi emoţiei pe care Schmitt a reuşit să o transmită cititorilor, în fiecare dintre cărţile sale.

viorica dancila

Viorica Dăncilă: „Rezoluția se referă la România, nu a fost împotriva Guvernului”

Rezoluția votată în parlamentul european este expresia unor interesele electorale ale grupurilor politice europene. A spus-o premierul Viorica Dăncilă, în prima ședința de guvern, după ce documentul a fost adoptat la Strasbourg. În același timp, premierul se declară dezamăgită de concluziile prezentate în raportul MCV.

Brexit, Marea Britanie-Uniunea Europeană

Cum va fi afectat turismul post Brexit

Guvernul britanic a aprobat acordul privind Brexit, la capătul unei ședințe care a durat cinci ore. Acordul prevede o serie de domenii, inclusiv legate de turism. Cetățenii britanici nu vor avea nevoie de viză pentru a călători în Uniunea Europeană, afirmă Comisia Europeană citată de un portal specializat în turism.

Irina

Irina Rimes lansează piesa „Nu știi tu să fii bărbat”

Irina Rimes, artista care s-a impus cu stilul său muzical aparte și cu imaginea conceptuală, a lansat astăzi noul său single. „Nu știi tu să fii bărbat” este o piesă de suflet, pe care artista a compus-o și care se va regăsi pe cel de-al doilea album al Irinei, intitulat „Cosmos”.

liga natiunilor

Meciurile de astăzi din Liga Națiunilor

De la ora 21.45 se întâlnesc Belgia şi Islanda. Nordicii nu au niciun punct în Grupa a doua. Belgia şi Elveţia au strâns câte 6 puncte, dar elveţienii au un joc în plus disputat. Croaţia şi Spania joacă în Grupa a 4-a. Ibericii au 6 puncte după 3 partide, în timp ce Naţionala Croaţiei a strâns doar un punct.

metrou-incident

De luni, metroul ar putea circula doar după ora 16.00

Sindicaliștii de la metroul bucureștean amenință cu greva generală de luni, dacă nu vor ajunge la un acord privind contractul colectiv de muncă. În această dimineață a fost grevă de avertisment, iar trenurile nu au circulat două ore, până la șase. Nemulţumirile principale sunt legate de salarii.

Cartela Digi 4G

VoLTE, VoWiFi și viteze de download de până la 100 mbps pentru cartela Digi, în rețeaua 4G

Din 14 noiembrie 2018, clienții Digi care utilizează cartelele de servicii preplătite în rețeaua Digi Mobil vor putea accesa internetul mobil cu viteze de download superioare, ca urmare a extinderii accesului acestor servicii la rețeaua 4G. Odată cu accesul la rețeaua 4G, alte două facilități vor fi disponibile utilizatorilor de cartele Digi pentru servicii preplătite – apelurile VoLTE și VoWiFi -, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

iordache deget mijlociu

Gestul lui Iordache a ajuns în atenția presei străine

Gestul obscen făcut, ieri, de Florin Iordache, în Parlament, a ajuns în atenția presei străine. Bloomberg titrează că vicepreședintele Camerei Deputaților „a arătat degetul mijlociu Uniunii Europene". Și că a precizat că Executivul va continua modificările sistemului judiciar, în ciuda criticilor repetate ale blocului comunitar.