Acum la Digi FM Ramon Cotizo MARY MARY - Shackles (praise you)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

firea dragnea

Gabriela Firea: „Observ că unele persoane se bucură că eu am probleme pe plan politic”

Primarul general al Capitalei va rămâne fără sprijinul politic al PSD. Decizia va fi luată astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv după ce a fost stabilită aseară, într-o discuţie desfășurată în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament. Foarte probabil, Gabriela Firea va rămâne şi fără funcţiile de vicepreşedinte la nivel naţional, preşedinte al PSD Ilfov şi preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

agenda zilei

Agenda zilei - 19.11.2018

Toate informațiile despre evoluția vremii, starea drumurilor și consecințele condițiilor meteo severe le aflați la știrile Digi FM care vin din 30 în 30 de minute.

zverev

Zverev a câștigat Turneul Campionilor

Alexander Zverev a reuşit surpriza în finala Turneului Campionilor. Învins de Novak Djokovic în faza grupelor, germanul şi-a luat revanşa în finală. A trecut de liderul mondial cu 6 la 4, 6 la 3 şi a câştigat în premieră titlul de la Londra.

papa_francisc_86221800

Papa Francisc: „Strigătul celor săraci e din ce în ce mai greu de auzit”

Papa Francisc a invitat la masă trei mii de oameni. A fost Ziua Mondială a Sărăciei, ocazie cu care Suveranul Pontif a oficiat o slujbă, în cadrul căreia a transmis un mesaj dur.

catalin radulescu

Cătălin Rădulescu, reacție la adresa UE: „Când Brâncuşi făcea statui, ei inventau homosexualitatea sau făceau orgii”

Cătălin Rădulescu a reacționat după raportul MCV. El consideră că România este mult deasupra Uniunii Europene, că „românii sunt demni, sunt educaţi, sunt mai deştepţi ca mulţi dintre străini”.

gabriela-firea-dragnea

Gabriela Firea: „Toţi cei care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi”

Liviu Dragnea vrea să rămân fără funcțiile politice, a spus-o, cu puțin timp în urmă Gabriela Firea. Potrivit primarului general, șeful PSD nu va convoca CEX-UL decât atunci când va avea voturile necesare îndepărtării sale.

Vasile Cîtea

Deputat PSD, postare anti Uniunea Europeană: „Dragă Uniune Europeană, ești o c… satanistă”

Deputatul PSD Iaşi, Vasile Cîtea, a postat pe Facebook un text scris de actorul Florin Zamfirescu, cunoscut pentru pozițiile sale anti-occidentale. Textul are ca titlu ”Dragă Uniune Europeană, ești o c… satanistă”, conform pulsulieșean.ro. Această postare vine după ce premierul Viorica Dăncilă și alți lideri PSD au criticat Comisia Europeană și Parlamentul European după adoptarea raportului MCV și după votarea rezoluției pe tema derapajelor democratice din România.

tudorel

Tudorel Toader refuză să spună dacă a atras atenția Guvernului cu privire la înființarea Fondului Suveran

Ministrul justiției nu vrea, totuși, să spună dacă a atras sau nu atenția Guvernului cu privire la înființarea Fondului Suveran. Victor Ponta trebuie să dea mai multe explicații, spune Tudorel Toader.