Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Valiza lui Dragnea la RISE Project

Un nou episod de la Rise Project cu privire la Valiza lui Dragnea

Liviu Dragnea a vânat de cel puțin 32 de ori în Teleorman în ultimii 9 ani. Și de 31 de ori a mers împreună cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, cel pe care spune că nu l-ar fi văzut de 10-15 ani. Sunt informații publicate astăzi de jurnaliștii de la Rise Project, după ce în weekend au postat pe Facebook un montaj de imagini cu lideri social democrati, la partide de vânătoare cu sefi de la Tel Drum.

toader-11

Vremea a amânat întâlnirea dintre Tudorel Toader și comisarul european pentru Justiţie

Vremea a dat peste cap programul ministrului Justiției. Acesta trebuia să se întâlnească astăzi cu Vera Jurova, comisarul european pentru Justiţie, dar întâlnirea a fost amânată. A spus-o chiar ministrul Tudorel Toader, care participă la această oră la ședința Consiliului superior al Magistraturi, unde trebuie dat avizul pentru propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr din funcție.

metrou-incident

Greva Metrorex de săptămâna trecută a fost ilegală

Greva de avertisment a angajaților de la metroul bucureștean, din 15 noiembrie, a fost declarată ilegală de Tribunalul Capitalei, pe motiv că sindicatul nu a respectat Legea dialogului social.

mihai fifor

Ministrul Apărării Mihai Fifor a demisionat din funcție

Cu puțin timp înainte de gestul primarului Firea, un alt lider PSD și-a anunțat demisia: Mihai Fifor, ministrul remaniabil al apărării, a predat postul. Spune că a făcut-o pentru a se ocupă de campaniile electorale ce urmează. Numele lui Fifor se află pe lista miniștrilor care urmează să își piardă mandatul în Comitetul Executiv care ar trebui să înceapă la această oră.

gabriela firea

Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de președinte PSD București

Gabriela Firea și-a depus demisia din funcția de președinte al organizației PSD București. Nu este democratic și nici statutar că deciziile să se ia înainte de comitetul executiv al PSD, prin birouri sau restaurante, a spus, cu puțin timp în urmă edilul șef al capitalei.

Aeroportul-International-Henri-Coanda

Întârzieri pe aeroporturile bucureștene, la decolarea avioanelor

Iarna îngreunează și traficul aerian. Sunt întârzieri de până la 30 de minute la decolarea avioanelor de pe aeroporturile din București. Și asta pentru degivrarea aeronavele. De asemenea, se intervine constant pentru deszăpezire pistelor și platformelor, anunță reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

csm bucuresti 2

CSM București a câștigat grupa D a Ligii Campionilor

Handbalistele de la CSM București au încheiat pe primul loc grupa D din Liga Campionilor, după 32-24 cu Bietigheim, din Germania. Handbalistele pregătite de Dragan Djukic intră cu şase puncte în grupele principale, unde, din ianuarie, le va întâlni pe campioana Europei, Gyor, Krim şi Thuringer.

serban nicolae

Reacție ironică a lui Șerban Nicolae după protestele din Franța

Şerban Nicolae a postat un mesaj ironic, pe contul său de Facebook, la adresa Parlamentului European, în urma protestelor din Franța. După decesul unei femei și rănirea a câtorva sute de persoane, senatorul PSD este sigur că „Parlamentul European va reacționa în regim de urgență și va adopta o rezoluție dură”.