Acum la Digi FM Digi FM ARMIN VAN BUUREN - Forever (Stay Like This)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Horatiu-Malaele_Morometii-2

Moromeții 2 - record absolut de spectatori!

Morometii 2 s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga țară vineri, 16 noiembrie, și a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori în sălile din peste 50 de orașe. Cel mai așteptat film al anului devine astfel și cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani, până acum un număr total de 70.878 de spectatori urmărind filmul.

electric castle

Primele nume mari anunțate la Electric Castle 2019

Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars și Bring Me The Horizon sunt primele capete de afiș anunțate la Electric Castle 2019! Printre numele care vor mai concerta la Electric Castle 2019 se mai numără Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

liga natiunilor

România întâlnește Muntenegru în Liga Națiunilor, în această seară

România încheie Liga Naţiunilor în Muntenegru, în această seară de la ora 21 și 45 de minute. Tricolorii au nevoie de cel putin un egal ca să-și păstreze locul secund în grupă. Și ca să aibă adversari mai ușori în preliminariile lui Euro, națională trebuie să învingă Muntenegru.

Sophia Floersch

Sophia Florsch se va recupera fără probleme

Sophia Florsch, sportiva grav accidentată la Grand Prix-ul de Formula 3 de la Macao nu va rămâne paralizată. După 10 ore de operație la coloana vertebrală, medicii susțin că tânăra se va recupera fără probleme ulterioare.

agenda zilei

Agenda zilei - 20.11.2018

PSD a schimbat mai bine de o treime din Guvern. După Comitetul Executiv de ieri, au apărut nume noi în Cabinetul Dăncilă 2. Noul cabinet Dăncilă conține nume vechi de miniștri, care au fost schimbați din funcții la vremea respectivă pentru că nu au respectat programul de guvernare. De la transporturi a plecat Lucian Șova, cel care promitea că în mandatul său vor fi gata 100 de kilometri de autostradă, dar care până acum nu au fost realizați. În locul lui vine Lia Olguța Vasilescu, de la muncă. Detalii interesante despre noii miniștri aflați astăzi la Știrile Digi FM.

toader lazar

Toader vs. Lazăr - CSM, aviz negativ pentru revocarea lui Lazăr

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins solicitarea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare din funcție a procurorului general, Augustin Lazăr. Decizia a fost luată cu 5 voturi ”pentru” și 1 vot ”împotrivă”. Avizul CSM este consultativ, Tudorel Toader anunțând deja că nu va ține cont de el.

youtube

YouTube va difuza filme gratuite, susținute de reclame

YouTube a început să ofere gratuit filme de la Hollywood, dar cu pauză de publicitate. Deocamdată sunt aproximativ o sută de filme postate, care sunt susținute de reclame. Este vorba de producții clasice, cum ar fi „Rocky” sau „Terminator”. Compania YouTube caută în continuare sponsori pentru a oferi gratuit și alte filme și se bazează pe numărul mare de utilizatori, aproape 2 miliarde in fiecare lună.

guvernul romaniei

Schimbări la șefia Ministerelor

Ședința Comitetului Executiv al PSD începe cu două demisii importante anunțate chiar cu puțin timp înainte de a începe. Este vorba de Ministrul Apărării, care era oricum pe lista neagră a celor care urmaă să plece din Guvern, și de Gabriela Firea, care renunță la șefia organizatiei PSD București, din cauza tensiunilor cu liderul de partid Liviu Dragnea.