Acum la Digi FM Marius Dobre NELLY FEAT KELLY ROWLAND - Dilemma

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

tudorel

Tudorel Toader refuză să spună dacă a atras atenția Guvernului cu privire la înființarea Fondului Suveran

Ministrul justiției nu vrea, totuși, să spună dacă a atras sau nu atenția Guvernului cu privire la înființarea Fondului Suveran. Victor Ponta trebuie să dea mai multe explicații, spune Tudorel Toader.

victor ponta

Victor Ponta: „Ministrul Justiției a avertizat că OUG pentru Fondul Suveran este neconstituțională”

Ministerul Justiției a atras atenția Guvernului că OUG privind înființarea fondurilor suverane ar fi neconstituțională. Cel puțin asta susține Victor Ponta. Un document semnat de ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost publicat de Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Julian Assange

Julian Assange a fost pus sub acuzare în Statele Unite

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a fost pus sub acuzare în Statele Unite! Informația a fost făcută publică, însă, din greșeală. Procurorii au dezvăluit date dintr-o altă anchetă, în care apărea şi ştirea despre inculparea lui Assange. Aşa că pentru moment nu se știe care sunt capetele de acuzare.

travel risk map

Cele mai sigure țări din lume, dar și cele mai periculoase. În ce categorie se încadrează România?

Finlanda, Norvegia şi Islanda sunt cele mai sigure ţări pentru călătorii. La polul opus, se situeaza Libia, Afganistan şi Somalia, potrivit Travel Risk Map 2019, un studiu interactiv realizat de organizaţiile International SOS şi Control Risks.

black-friday1

Zeci de consumatori au depus deja reclamații la ANPC de Black Friday

Ei au sesizat nereguli practicate de comercianți în timpul promoțiilor. Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Pîrvu, a spus pentru Agerpres că în această perioadă e greu de spus dacă prețurile afișate de comercianți sunt sau nu oneste.

Black Friday

Comenzi record de Black Friday

Continuă febra cumpărăturilor de Black Friday. Cel mai mare retailer online din România a vândut în doar două ore, până la ora 9, produse de 200 de milioane de lei, adică 43 de milioane de euro. Printre produsele vândute: 70 de mașini și sute de vacanțe. Numărul maxim de vizitatori simultan pe site a fost de aproape 336.000.

Waze în București

Șoferii din București joacă FAZAN pe Waze

Traficul din București este atât de aglomerat, încât, de plictiseală, șoferii au ajuns să joace FAZAN pe Waze. Nu este o glumă, avem dovada în capturile de mai jos! Astfel, ca să treacă mai ușor orele petrecute în mașină, ei au recurs la astfel de soluții.

otel

Producătorii auto din SUA cer eliminarea tarifelor pentru importurile de oțel și aluminiu

Producătorii americani de automobile cer administraţiei Trump să elimine tarifele pentru importurile de oţel şi aluminiu din Mexic şi Canada. Ei avertiza că, in caz contrar, se vor pierde sute de mii de locuri de muncă în Statele Unite.