Acum la Digi FM Alex Vidia MANUEL TURIZO - La Bachata

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

alba iulia

Prețul chiriilor din Alba Iulia a explodat pentru data de 1 Decembrie

Prețul chiriilor a explodat în Alba Iulia, locul unde în urmă cu 100 de ani a avut loc Marea Unire. Sute de localnici își pun la dispoziție locuințele în condițiile în care mii de oameni sunt așteptați acolo de 1 decembrie. Tariful depășește si 1.000 de euro.

iohannis merkel

Angela Merkel i-ar fi cerut lui Klaus Iohannis să nu mute ambasada la Ierusalim

Într-un efort de a opri guvernul României de a reloca ambasada sa la Ierusalim, cancelarul german Angela Merkel l-a convocat pe președintele României Klaus Iohannis în aprilie, solicitându-i să blocheze acţiunile destinate mutării reprezentanţie diplomatice, a dezvăluit o sursă pentru Jerusalem Post.

facebook

Facebook va institui o curte de apel indpendentă

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat joi crearea unui „curți de apel" independente. Misiunea acesteia va fi să se pronunțe asupra conținutului controversat postat pe rețeaua socială și să decidă dacă acesta va rămâne online sau nu, potrivit Le Monde.

dennis-man-nationala-romaniei

Reprezentanții Manchester United au venit în România pentru Dennis Man

Reprezentanții clubului Manchester United au venit în România pentru a-l urmări pe Dennis Man. Aceștia s-au aflat la meciul de tineret dintre România și Belgia pentru a-l monitoriza, potrivit Pro X.

agenda zilei

Agenda zilei - 16.11.2018

Şoferii care au amânat montarea cauciucurilor de iarnă asaltează service-urile, după ce meteorologii au anunțat răcirea vremii și ninsori. Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii nu doar pe zăpadă ci și pe gheață sau polei.

elton john lewis

John Lewis ne surprinde cu o nouă reclamă de Crăciun

De-a lungul timpului, lanțul de magazine John Lewis a devenit recunoscut pentru reclamele emoționante de Crăciun, iar anul acesta nu este o excepție. Personajul principal al reclamei este Elton John, iar povestea din acest an este despre puterea unui dar. Și cum acest dar a inspirat, a schimbat și a influențat cursul vieții unui băiețel. Băiatul e Elton John. Filmul începe în zilele noastre se derulează în trecut, prin viața lui Elton chiar până în dimineața de Crăciun, când a primit darul special care i-a schimbat viața.

primaria sectorului 1

Primarul Sectorului 1 a vrut să premieze copii cu media 10 la Bac. Absolvenții au plecat din România

Primăria Sectorului 1 a organizat, miercuri, o ceremonie pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat sau la Olimpiadele internaționale. Doar că niciunul dintre copii nu mai este în țară. Astfel, părinții au venit să ridice premiile în locul lor.

Viorica Dăncilă, cu gura căscată

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Datele oficiale infirmă predilecțiile opoziției”

Viorica Dăncilă a greșit, din nou. În debutul ședinței de guvern, premierul a vorbit despre creșterea economică a României, care s-ar fi accelerat semnificativ în al treilea trimestru, cu 1,9% faţă de al doilea trimestru din 2018, conform Institutului Naţional de Statistică (INS). Doar că Dăncilă a spus că datele oficiale privind situația economică infirmă ”predilecțiile” opoziției, în loc de predicțiile opoziției.