Acum la Digi FM 3 SUD EST - In camera ta

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

ue

Președinția Consiliului UE s-a pus la vânzare pe un site de vânzări online

„Vând președinție Consiliu UE, nefolosită, încă în țiplă. Stare impecabilă, liberă de orice rețea. O vând pentru că nu mi-am putut antrena animalul de companie să o preia de la 1 ianuarie.”. Așa sună mesajul postat pe OLX. Prețul este unul destul de piperat - 10 milioane de euro.

ionut radu

Ionuț Radu: „Eu zic că vom fi marea surpriză a Europeanului”

Ionuț Radu este liderul naționalei de fotbal sub 21 de ani a României. Portarul de la Genoa este pregătit să apere, în fața fotbaliștilor de la națională Belgiei, și ea calificată la Euro. Meciul se va juca mâine, de la ora 19:00, la Cluj.

samsung_pm_54576800

Televizoarele controlate cu ajutorul minții

În viitorul apropiat, am putea controla televizorul cu mintea. Mai mulți cercetători elvețieni au creat, împreună cu un producător sud-coreean, un software care le va permite utitlizatorilor să controleze funcţiile TV-ului, cu ajutorul undelor cerebrale. Astfel, televizoarele ar putea deveni mai accesibile pentru persoanele cu dizabilităţi.

start 2 play

În weekend la Romexpo: jocurile și jucăriile viitorului la târgul Start2Play

dragnea dancila2

PSD vrea să conteste raportul MCV

Social-democrații vor să conteste raportul MCV. Contestația va fi făcută la Curtea Europeană de Justiție. Sperăm să se facă dreptate, spune deputatul PSD Nicușor Halici.

spirometrie

Spirometrii gratuite în acest weekend, în București

Pe măsură ce vremea se răceşte, se înmulţesc virozele şi bolile de plămâni. Cea mai importantă dintre acestea este Bronhopneumopatia (BPOC), o boală respiratorie care poate atacă întregul organism şi care afectează un milion de români.

Juha Sipilä

Finlanda s-a oferit să preia şefia Consiliului Uniunii Europene în locul României

Finlanda se oferă să ne înlocuiască, de la 1 ianuarie, la şefia Consiliului Uniunii Europene, dacă noi nu suntem pregătiţi. Este un scenariu îngrijorător, după criticile venite de la Comisia Europeană și Parlamentul European, la adresa Cabinetului Dăncilă. Premierul îi răspunde însă, omologului finlandez, care a lansat această propunere şi îl asigură că suntem pregătiţi.

traian_basescu_67090900

Reacția lui Traian Băsescu după achitarea lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir a fost achitat marţi în dosarul în care a fost condamnat la 7 ani cu executare, plus îngrădirea mai multor drepturi pentru acuzaţii de evaziune, delapidare şi spălare de bani.