Acum la Digi FM LOU BEGA - Mambo no. 5

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

game of thrones

A fost lansat teaser trailer-ul sezonului 8 din „Game of Thrones”

Ultimul sezon Game of Thrones va fi lansat oficial în aprilie 2019, a confirmat HBO. „Fiecare bătălie. Fiecare trădare. Fiecare risc. Fiecare luptă. Fiecare sacrificiu. Fiecare moarte. Toate #PentruTron”, așa a anunțat HBO trailerul pentru ultimul sezon al Game of Thrones.

printul charles

Curiozități despre Prințul Charles

Prințul Charles împlinește astăzi 70 de ani. El este fiul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Este de asemenea Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției. Prințul Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii.

agenda zilei

Agenda zilei - 14.11.2018

Cel mai dur raport MCV la adresa României vine cu o surpriză neplăcută pentru ţara noastră: în premieră, Bulgaria a avut parte de laude, în timp ce România a fost aspru criticată. Mai mult, Bulgaria ar putea scăpa la anul de monitorizarea MCV. Urmărim și astăzi la știrile Digi FM reacțiile interne și internaționale.

dancila2

Viorica Dăncilă: „Mă întreb ce vrea domnul preşedinte: anarhie, instabilitate politică?

Premierul dă asigurări că România e pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie. Reacția Vioricăi Dăncilă vine după ce premierul Finlandei s-a oferit să preia preşedinţia rotativă, în locul României, având în vedere tensiunile de la București. Totodată, Viorica Dăncilă condamnă declarațiile președintelui Klaus Iohannis potrivit cărora nu am face față acestui eveniment.

ecaterina_andronescu

Andronescu și Ciamba, propunerile pentru Ministerul Educației și al Afacerilor Europene

Ecaterina Andronescu și George Ciamba sunt propunerile avansate de premierul Viorica Dăncilă și șeful PSD Liviu Dragnea pentru a prelua ministerele Educației, respectiv, al Afacerilor Europene. Anunțul a fost făcut de șefa Guvernului, la sfârșitul Biroului permanet naţional al PSD.

EP-051364A_Tajani_Brexit

Parlamentul European a adoptat rezoluția împotriva coaliției PSD-ALDE

Parlamentul European a adoptat rezoluția privind statul de drept din țara noastră. Aceasta a trecut cu 473 voturi pentru, 151 voturi împotrivă și 41 de abțineri. Parlamentarii condamnă intervenția violentă a forțelor de ordine la protestul din 10 august și se declară îngrijorați de modificările la legile justiției și Codurile Penale.

dragnea firea

Liviu Dragnea îi răspunde Gabrielei Firea: „În legătură cu bărbăția, să stea liniștită. Am suficientă bărbăție”

Șeful PSD promite o discuție „interesantă" referitor la ce a făcut pentru ca România să scape de mecanismul de cooperare și verificare. Liviu Dragnea spune că altele sunt prioritățile României, nu statul de drept și independența justiției, analizate de instituțiile europene.

APTOPIX Romania Government

Viorica Dăncilă: „Klaus Iohannis să se abțină de la critici”

România e pregătită să preia șefia Consiliului Uniunii Europene, susține premierul Viorica Dăncilă care a declarat astăzi, după Biroul Permanent al PSD, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să se abțină de la afirmații care pot strica imaginea Guvernului. Șeful statului a declarat ieri că executivul Dragnea - Dăncilă e o eroare a democrației, că nu e capabil să preia președinția Consiliului Uniunii Europene și că trebuie să plece.