Acum la Digi FM LOU BEGA - The Trumpet(edit)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

mai 2

Postarea MAI devenită viral - Șoferița cu silicoane

Ministerul Afacerilor Interne atrage atenția asupra importanței purtării centurii de siguranță cu o postare pe Facebook, ce a devenit virală. Povestea de la care se pornește este o discuție dintre un polițist și o șoferiță care nu purta centura din cauză că și-a pus silicoane recent.

firea-dragnea-wq7kidfb4p

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: „Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa lui”

Gabriela Firea a făcut noi declarații despre Liviu Dragnea. Ea a spus, la RTV, că liderul PSD a pus la cale atacul jandarmilor de la protestul din data de 10 august, din Piața Victoriei. Pe de altă parte, Felix Stroe, președintele PSD Constanța, este de părere că primarul Capitalei lansează atacuri care aduc prejudicii partidului.

Loto 6 din 49, Loteria Română, extragere loto

Loteria Română are un nou sistem loteristic

Loteria Română pune la dispoziția jucătorilor, începând din această lună, un nou sistem loteristic dezvoltat și implementat „in-house” de către companie, prin resurse proprii.

people-3755342_1280

Eurostat: Speranța de viață în România este de 74 de ani

România este una dintre țările cu cea mai scăzută speranța de viață - arată un studiu Eurostat. Chiar dacă speranța de viață a tinerilor români este de 74 de ani, țară noastră este la coadă clasamentului european, în condițiile în care în Spania, Italia, Franța, Elveția sau Marea Britanie, speranța de viață poate ajunge și la 85 de ani.

untold 2

Se pun în vânzare biletele la UNTOLD 2019

Ediția cu numărul 5 a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj Napoca. Pe data de 14 noiembrie, la ora 14.00, se vor pune în vânzare primele 10.000 de abonamente.

lewis-hamilton-japan

Lewis Hamilton, campion și în Brazilia

Deja campion mondial, Lewis Hamilton a câştigat şi Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, a 72-a victorie a carierei, pentru pilotul britanic si al 5-lea titlu mondial consectiv. Max Verstappen a terminat cursa al doilea, iar Kimi Raikkonen a completat podiumul. Ultima etapă din sezon se va desfăşura peste două săptămâni, în Emiratele Arabe Unite, în direct la Digi Sport.

dan barna

USR crește în sondaje, în timp ce PSD continuă să scadă

PSD continuă să scadă în sondaje, lucru care se întâmplă și în cazul PNL. În schimb, USR a crescut, depășind Mișcarea România Împreună, formațiunea lui Dacian Cioloș.

mircea_rednic

Mircea Rednic: „Dacă aveam un atacant bun ca Gnohere, puteam câștiga ușor”

1 la 1 s-a încheiat derby-ul Dinamo - FCSB, de aseară. Ambele goluri au venit după lovituri de la 11 metri. Astfel, echipa din Ștefan cel Mare a ratat şansa de a se apropia la un punct de locurile de play-off din clasament, iar FCSB rămâne la două puncte în urma liderului CFR Cluj.