Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

ozn 2

Anchetă în Irlanda după raportarea mai multor OZN-uri

Anchetă a Autorității irlandeze a Aviației după ce obiecte zburătoare neidentificate ar fi fost observate de un pilot al companiei British Airways. Totul s-a întâmplat zilele trecute când pilotul a contactat controlorii de trafic aerien de pe aeroportul Shannon, scrie BBC.

Untitled

Adoptă o scrisoare de Crăciun pentru bunici și copii

O campanie umanitară promovată de Alexandra Timar, o tânără din Arad, pentru sprijinirea copiilor și a bunicilor din zone defavorizate a provocat un val de solidaritate. Este al doilea an la rând când Alexandra ajută oamenii, cu ocazia Crăciunului. Campania se numește ”Adoptă o scrisoare” și se desfășoară în perioada 12 noiembrie - 17 decembrie.

agenda zilei

Agenda zilei - 13.11.2018

La Bruxelles va fi publicat un raport MCV extrem de critic la adresa ţării noastre. Un raport MCV extrem de dur la adresa României e așteptat azi de la Comisia Europeană. Bruxelles-ul va critica dur modificările legilor justiției și codurilor penale.

stan-lee-1542049476

Cine a fost Stan Lee, legendarul creator al supereroilor Marvel

Stan Lee (născut Stanley Martin Lieber) a fost un scriitor american de benzi desenate, redactor, actor, producător, editor, personalitate de televiziune. Stan Lee este creatorul personajului Spider-Man (Omul-Păianjen). S-a născut în Manhattan/New York, chiar în apartamentul părinților săi emigrați din România. Stan Lee a decedat la vârsta de 95 de ani.

klaus iohannis

Klaus Iohannis a sesizat CCR privind pensia specială a Avocatului Poporului

Președintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituțională, în privința modificărilor aduse legii Avocatului Poporului. Actul normativ prevede şi o pensie specială pentru şeful instituţiei. Klaus Iohannis reclamă faptul că legea este neclară.

pompieri

Explozie la fabrica de armament din Cugir

O explozie a avut loc la Uzina Mecanică din Cugir, într-un tunel subteran de testare a muniţiei. Aceasta a fost urmată de un incendiu. Toţi angajaţii au reuşit să iasă din clădire, cu excepţia unei femei care a murit.

Prețuri scăzute, ieftiniri,inflație scăzută

A scăzut rata anuală a inflației

Rata anuală a inflaţiei a scăzut, în octombrie, de la 5,03%, la 4,3%. Asta, în condițiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu peste 5 procente, față de aceeași lună a anului trecut.

trafic bucuresti

București, pe primul loc în Europa la congestionarea traficului

Bucureștiul ocupă locul 3 în lume din punct de vedere al timpului petrecut în plus în trafic. 218 ore, mai precis, potrivit bloomberg.com. Doar Bangkok şi Mexico City sunt înaintea noastră la acest capitol.