Acum la Digi FM KYGO FT WHITNEY HUSTON - Higher Love (Beatmix Nou)

16594 articole scrise de Digi FM

Țara în care copiii și persoanele de peste 65 de ani vor primi medicamente gratuite

Marți, 29 august, proiectul de lege a fost semnat de președintele polonez Andrzej Duda, marcând o etapă importantă în direcția extinderii beneficiarilor de medicamente gratuite. Conform informațiilor furnizate de Agenția de presă poloneză PAP și preluate de media din Bulgaria prin intermediul Hotnews, acest proiect de lege include în sfera sa de acoperire persoanele sub 18 ani și cele cu vârsta de peste 65 de ani.

Culturi de grâu, recoltă de cereale

SUA colaborează cu România și Republica Moldova pentru a mări cantitatea de cereale ucrainene exportate pe Dunăre, spune un oficial american

SUA colaborează cu România şi Republica Moldova pentru a creşte exporturile de cereale ale Ucrainei folosind ca alternativă ruta fluviului Dunărea, a declarat miercuri un oficial cu rang înalt al Departamentului de Stat al SUA, citat de Reuters.

Spitalul Floreasca

Un bărbat rănit în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Al treilea deces în urma deflagrațiilor

Un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca.

roberta dragomir

Tatăl fetei ucise în accidentul din 2 Mai, după declarațiile date la poliție: "Sper ca în România să nu se mai întâmple așa ceva"

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, fata omorâtă în accidentul din 2 Mai, a declarat miercuri, 20 august, după audierea la Poliţie, că în sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi că are încredere în autorităţi. El a precizat că cine a greşit trebuie să plătească, referitor la greşelile poliţiştilor din acest caz. ”Dacă acel tânăr se voia să fie protejat, trebuia să se facă asta nelăsându-l să se urce la volan. Eu totuşi sper ca în România noastră să nu se mai întâmple aşa ceva”, a afirmat el.

Rangers v Celtic, Viaplay Scottish League Cup, Final, Football, Hampden Park, Glasgow,Scotland, Uk - 26 Feb 2023

Ianis Hagi, după ce a fost prezentat la Deportivo Alaves: Numele meu este o responsabilitate, dar îmi plac provocările

Ianis Hagi, care a fost împrumutat de Glasgow Rangers, până la finalul sezonului, la clubul spaniol Deportivo Alaves, nou-promovat în La Liga, a afirmat că numele său de familie "este o mare responsabilitate", dar a adăugat că îi plac provocările, presiunea şi că este nerăbdător să joace în campionatul spaniol, informează agenţia EFE.

politie chicago

O echipă de știri din Chicago, jefuită sub amenințarea armei, în timp ce realiza un reportaj despre o serie de jafuri

O echipă de ştiri de la o televiziune din Chicago, care relata despre o serie de jafuri, a ajuns să fie jefuită la rândul ei după ce a fost acostată sub ameninţarea armei de trei bărbaţi care purtau măşti de schi, relatează Associated Press.

politia de frontiera

Copil turc de doi ani, găsit în portbagaj, ascuns sub bagaje, la Vama Giurgiu. Șoferul a spus că e unchiul băiețelului

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat miercuri, 30 august, un copil, cetăţean turc, în vârstă de aproximativ 2 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism. Autovehiculul era condus de un cetăţean german de origine turcă, care a declarat că este unchiul copilului.

mircea rednic 371863379_762898409179765_2448327932596301028_n

Mircea Rednic a suferit un infarct la meciul cu FCSB. Care este starea tehnicianului

Clubul UTA Arad anunţă că tehnicianul Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic în timpul meciului de pe teren propriu cu FCSB.