Acum la Digi FM Cetin Rasit MARIO WINANS FEAT ENYA AND P DIDDY - I dont wanna know

16817 articole scrise de Digi FM

Un cunoscut vlogger a fost prins în timp ce încerca să mituiască polițiștii/ Captură video Youtube

Video Un cunoscut vlogger a fost prins în timp ce încerca să mituiască polițiștii. Era cunoscut pentru că îndemna oamenii să respecte legea

Ciprian Dafinescu, un vlogger renumit din Ploiești, a fost surprins în timp ce încerca să ofere o mită echipajului de poliție care l-a oprit, după ce aceștia au constatat că mașina pe care o conducea avea inspecția tehnică periodică expirată. 

Cumpărături de jucării pentru copii și rechizite școlare, comerț, hypermarket, supermarket

Un tânăr din Ploiești a fost înjunghiat într-un supermarket din cauza unei datorii de câteva sute de lei

Un incident violent a avut loc într-un supermarket din municipiul Ploieşti, unde un bărbat a fost atacat şi tăiat cu un briceag, din cauza unei datorii de câteva sute de lei. După atac, el a fost bătut într-o parcare din apropierea magazinului, doi dintre atacatori fiind căutaţi de către poliţişti.

Elderly,Hands,On,A,Walker

Ministerul Muncii anunţă înăsprirea sancţiunilor pentru nereguli constatate la centrele sociale

Niciun centru de servicii sociale pentru persoanele cu dizabilităţi şi persoanele vârstnice dependente nu va mai funcţiona fără verificări în teren, transmite Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), într-un comunicat, potrivit Agerpres.

ligia deca

Ligia Deca: „Interzicerea şcolii trei schimburi se aplică începând cu anul şcolar 2025-2026”

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat vineri că interzicerea şcolii trei schimburi se aplică începând cu anul şcolar 2025-2026 şi a făcut apel către toate primăriile ca, împreună cu inspectoratele şcolare să găsească o soluţie, iar familiile elevilor să accepte soluţiile care presupun consorţii sau relocarea procesului educaţional, pentru că acolo există o anumită rezistenţă.

Jimmy Fallon

Jimmy Fallon, după acuzaţiile de comportament toxic la locul de muncă: „Este jenant şi mă simt atât de rău, îmi pare rău dacă v-am făcut de râs!”

Jimmy Fallon a prezentat scuze echipei de la The Tonight Show după ce revista Rolling Stone a publicat acuzaţiile unor actuali şi foşti angajaţi care susţin că în culisele programului său de noapte există un mediu de lucru toxic, scrie The Guardian.

nicolae ciuca

Ciucă, despre fragmentele de dronă găsite în Tulcea: „Nu există urme ale unei explozii”

Fostul premier şi fost ministru al Apărării Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că, în cazul fragmentelor de dronă găsite în judeţul Tulcea, nu eistă urme ale unei explozii, ci a fost un aparat de supraveghere asupra căruia s-a pierdut controlul şi s-a prăbuşit în ţara noastră. El a menţionat că tehnologia nu ajută la a vedea tot, de aceea este nevoie de o verificare la faţa locului pentru confirmarea sau infirmarea unei astfel de informaţii.

CFR Marfă, tren, locomotivă, transport feroviar

Facilităţile de transport pentru studenţi cresc de la 50% la 90%, anunță premierul Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în cadrul şedinţei de Guvern de vineri, va fi adoptată o hotărâre prin care facilităţile de transport pentru studenţi ajung la 90%.

nasterea-maicii-domnului-11237

Sfânta Maria Mică, sărbătorită azi de ortodocşi. Tradiţii şi obiceiuri în ziua Naşterii Maicii Domnului

Pe 8 septembrie, creştinii ortodocşi prăznuiesc Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică. Este prima mare sărbătoare din Anul Nou Bisericesc şi marchează hotarul dintre vară şi toamnă.