Acum la Digi FM LIVE - ON AIR

16635 articole scrise de Digi FM

Incendiu tren Bihor/ Captură video

Incendiu la un tren de călători, în Bihor. Pasagerii au ieşit singuri. Nu sunt victime - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un tren de călători cu două vagoane care circula pe ruta- Arad-Oradea, în judeţul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au ieşit singuri din vagoane, fără a exista persoane rănite.

Torino, tragedia ferroviaria a Brandizzo, 5 operai investiti da un treno

Tragedie la periferia orașului Torino. Cinci muncitori care efectuau lucrări la calea ferată au murit loviţi de tren

Cinci muncitori feroviari care efectuau lucrări de mentenanţă pe timp de noapte la periferia oraşului Torino, în nord-vestul Italiei, au fost loviţi mortal de tren, transmite joi AFP.

rafila1

Ministrul Sănătății: „Trebuie să creştem capacitatea de testare antidrog”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că trebuie crescută capacitatea de testare antidrog atât la nivelul Ministerului Sănătăţii, cât şi al Ministerului Afacerilor Interne.

WTA125 Tiriac Foundation Trophy 2023

Digi FM prezintă WTA125 Tiriac Foundation Trophy 2023

Fundația Țiriac si Federatia Romana de Tenis organizează în București turneul de tenis WTA "Tiriac Foundation Trophy", unicul turneu WTA disputat în Capitală, in perioada 10-17 septembrie 2023.

CREVEDIA_013_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Care este starea răniților de la Crevedia, internați în țară și în străinătate. Șapte dintre ei sunt intubați și ventilați mecanic

Doi pacienţi răniţi în urma exploziilor de la Crevedia, care se află internaţi în unităţi medicale din România, şi alţi cinci care au fost transferaţi în străinătate sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, a informat joi, 31 august, Ministerul Sănătăţii.

biden (2)

Președintele SUA, în centrul unor controverse. Chirurg estetician celebru în California: „Estimez că a cheltuit aproximativ 100.000 de dolari pe intervenții estetice!”

De-a lungul timpului au existat numeroase îngrijorări privind starea de sănătate a lui Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii. Acum, însă, un chirurg estetician cunoscut în California a făcut declarații explozive, susținând că acesta a apelat la mai multe intervenții estetice.

30th anniversary of the declaration of Cabrera as a National Park

Motivul pentru care locuitorii insulelor Baleare au început să pună semne de avertizare false

În timp ce România încearcă să aducă turiști străini, alții nu știu cum să scape de vizitatori, pentru că le distrug eco-sistemul. În insulele Baleare, activiștii au început să sperie turiștii cu semne de avertizare false pe plaje. Anul trecut, arhipelagul a avut 16 milioane de turiști.

Yuichiro Miura

Un alpinist de 90 de ani a ajuns pe Muntele Fuji în scaun cu rotile

Alpinistul japonez Yuichiro Miura, în vârstă de 90 de ani, a ajuns joi, 31 august, pe vârful Muntelui Fuji, alături de un grup de prieteni şi de membri ai familiei, după o ascensiune de trei zile, cu ajutorul unui scaun cu rotile, transmite agenţia Kyodo.